Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

LatinVillage Festival 2021 verplaatst naar 2022

A Venue Events B.V.  
We hebben je echt gemist in augustus. Het brak ons ​​hart toen we dachten aan wat had kunnen zijn op de 21e en 22e van vorige maand. We hebben hard gewerkt, het protocol gevolgd en alle noodzakelijke stappen genomen die volgens ons nodig waren om LatinVillage Festival dit jaar terug te brengen. Helaas was dit niet genoeg. De nieuwe beperkingen die de overheid de sector heeft opgelegd, hebben ons genoodzaakt het festival uit te stellen. Het is dit jaar onmogelijk geworden om LatinVillage te organiseren in de materie die je hebt leren kennen en liefhebben.
 
We kijken er dan ook naar uit om jullie eindelijk te verwelkomen tijdens LatinVillage 2022 op 20 en 21 augustus 2022 . Na twee jaar niet in staat te zijn geweest om het festival te organiseren, gaan we harder dan ooit werken om dit de beste editie tot nu toe te maken! Alle gekochte tickets blijven geldig en worden automatisch overgezet naar 2022.
 
We laten deze periode graag achter ons en kijken uit naar LatinVillage Festival 2022! Als je vragen hebt over je tickets, stuur dan een e-mail naar contact@latinvillage.nl en we zullen je alle informatie geven die je nodig hebt.
 
Woorden kunnen niet uitdrukken hoe blij en trots we zijn dat je ons tijdens dit alles blijft steunen en dat je ons zult vergezellen op LatinVillage Festival 2022. Zonder jullie vast te houden aan je tickets zou dit allemaal niet eens mogelijk zijn en zou er geen festival.
 
Dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor onze collega festivalorganisatoren en de rest van de culturele sector. Ook al zijn we uitgesteld tot volgend jaar willen we toch naast onze collega's en de Unmute Us beweging staan ​​om te strijden voor de heropening van de hele sector. De eerste protestmars op 21 augustus was een enorm succes met 70.000 demonstranten, maar dit was niet genoeg. Het volgende protest is gepland op 11 september . Volg de Unmute Us-evenementpagina op Facebook, deel de berichten op je sociale pagina's en doe mee met het protest.
 
Bedankt voor het redden van LatinVillage en de hele culturele sector.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ