Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Paaspop presents: Paaspop XS'Welcome To The Smallest Show On Earth’

Dat het kabinet de evenementenbranche deze zomer wederom keihard in de kou laat staan door alle muziekevenementen boven de 750 bezoekers te verbieden, wil niet zeggen dat Paaspop zich zomaar gewonnen geeft.

No way. Het mooiste festival van Nederland laat zijn trouwe bezoekers niet – nooit! - in de steek. Na anderhalf jaar van exclusieve livestreams, een unieke Paaspop Paper en digitale optredens kruipt het festivalbloed nu definitief waar het drie keer niet gaan mocht. Daarom kondigt de organisatie met grote trots en enthousiasme
Paaspop XS aan: een kleinschalige editie op zaterdag 4 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Jazeker: tóch Paaspop volgend weekend. Weliswaar in een XS-setting omdat het kabinet onlangs voor de derde keer op rij de reguliere “volledige” editie verbood (die op 3, 4 en 5 september had moeten plaatsvinden), maar nog steeds met alles wat bezoekers gewend zijn: een even geweldige als unieke festivalsfeer; het lekkerste eten & drinken en fantastische live muziek.

Welgeteld zevenhonderdvijftig Paaspopgeluksvogels kunnen volgende week zaterdag van 13:00 tot 00:00 uur ultiem genieten van live muziek op drie podia, te weten de mainstage Apollo XS, de Thunderbolt XS (rock on) en The Warehouse XS (hostings & house). Daarnaast is er een foodtruck plein en een heuse CoppaCopter cocktailbar. Er is tijdens deze editie van Paaspop plaats voor maximaal 750 bezoekers.  

De line-up volgt volgende week.

Slechts 750 tickets; ticketverkoop start a.s. maandag 30 augustus om 19:00 uur
Er zijn voor deze unieke en memorabele XS-editie dus slechts 750 tickets te vergeven. De ticketverkoop van Paaspops “Madurodam”-versie start aanstaande maandag (30 augustus) om 19:00 uur via www.paaspop.nl/tickets .  

Tickets kosten €39,50 (exclusief service fee) en worden verkocht op basis van loting. Dat betekent dat de bezoeker niet al om 6:00 uur ‘s ochtends in de wachtrij hoeft te gaan staan, maar dat hij/zij wel een beetje geluk nodig heeft!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ