Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Jungle Festival 2021 verplaatst naar 2022

Jungle Festival  
Lieve bezoekers van Jungle Festival,

We hebben ondanks alle onduidelijkheid en al die verschillende maatregelen altijd hoop gehouden op een heerlijk festivalseizoen, een zomer waarin we weer samen zouden komen op een zo goed als uitverkocht Jungle Festival.

Het heeft wat energie gekost en wat creativiteit van ons gevergd om de voorbereidingen in stand te houden maar helaas hebben de maatregelen er alsnog voor gezorgd dat Jungle Festival niet plaats kan vinden op de manier hoe we dat voor ogen hadden.  

Dat betekent dat we Jungle Festival opnieuw moeten verplaatsen. Dat gezegd hebbende is het goede nieuws dat we een nieuwe datum hebben en dat we op 2, 3 en 4 september 2022 de poorten zullen openen van een geweldig Jungle Festival. Deze week zullen alle kaartkopers een mail krijgen met daarin alle informatie omtrent je aangekochte kaartjes.    

Het zijn ongelofelijk zware tijden, het tweede jaar zonder Jungle Festival. Het valt ons net als jullie onwijs zwaar. We hopen dan ook dat jullie ons willen supporten, je ticket willen behouden en samen met ons volgend jaar een fantastisch festival gaan beleven.  

Dank jullie wel voor jullie geduld en vertrouwen.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ