Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Celebrate the 90's verplaatst naar 2022De overheid heeft aangekondigd dat grotere evenementen verboden zijn tot in ieder geval 20 september.  

Met heel veel pijn in ons hart moeten we jullie daarom mededelen dat het Celebrate the 90's - LIVE on the BEACH Strandconcert op 3 september alsnog verplaatst moeten worden naar 2022.  

Een harde klap en verschrikkelijk balen want we waren in volle voorbereidingen om vier fantastische dagen voor jullie neer te zetten. Maar de corona maatregelen laten het helaas nog niet toe.  

Nu denken we vooral aan jullie. Er zijn zoveel mensen, die net als wij zo ontzettend uitkeken naar één of meerdere dagen genieten op het strand!
 
We zouden het erg waarderen als jullie er in 2022 weer bij zijn, zodat we alsnog samen met onze voeten in het zand en uitzicht op zee kunnen proosten!  

Alle kaartkopers ontvangen uiterlijk 27 augustus een e-mail met alle info omtrent de volgende editie en jouw ticket(s).

Tot slot willen we jullie bedanken voor jullie geduld en alle super lieve berichten en steunbetuigingen die we de afgelopen tijd hebben ontvangen. Dat doet ons veel goed want wij balen hier ook enorm van.

Geniet nog van je zomer en tot volgend jaar!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ