Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Heaven Open Air 2021 verplaatst naar 2022Het doek is wederom gevallen, voor de 2e keer op rij geen Heaven Open Air.

De door het kabinet beloofde festival-zomer is helaas compleet in het water gevallen en dat is lastig te verteren terwijl overal in het buitenland evenementen veilig worden georganiseerd. We voelen ons verslagen en verdrietig.

Wij allemaal, missen de saamhorigheid, het opgaan in de massa, het ontdekken, de creativiteit en de vrijheid. De evenementenbranche creëert dé kostbare momenten en herinneringen waarin we het leven vieren, de liefde vieren en iedereen accepteren. Waar we mogen lachen, dansen, connecties maken en groeien. Waar ideeën anders mogen zijn, en dat ook helemaal goed is, want we dansen samen zij aan zij.

Er gaat weer een streep door ons harde werk van de afgelopen anderhalf jaar. Dit nieuws komt ontzettend hard aan bij ons ons team van vrijwilligers, podiumbouwers, artiesten, leveranciers en zzp’ers die nu helaas weer zonder werk zitten. We missen ons werk, wat we het liefste doen; onvergetelijke herinneringen maken voor onze bezoekers.We snappen dat dit ook voor jullie een enorme teleurstelling is. Na twee jaar geen festivals waren jullie natuurlijk ook toe aan een feestje.

Op naar 2022
We willen graag dit rampjaar vergeten en we kijken daarom uit naar de nieuwe editie van Heaven Open Air op woensdag 25 mei en donderdag 26 mei 2022 . Aan alle ticket kopers zijn we een enorme dank verschuldigd voor de steun en het behouden van de tickets. Je helpt ons hiermee enorm en je bent verzekerd van een plekje voor volgend jaar. Een refund ontvangen is ook mogelijk. Deze week volgt hierover een email met alle informatie. We hopen je natuurlijk weer te zien volgend jaar want we hebben nog zeker iets in te halen met elkaar.

Tot snel vrienden , liefs Team Heaven Open Air

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ