Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Festival Strand verplaatst naar 2022

Festival Strand

Het kabinet heeft de voorwaarden bekend gemaakt waar een festival aan moet voldoen in augustus. Helaas moeten we jullie mededelen dat Festival Strand hier niet aan kan voldoen en dus niet door kan gaan dit jaar. Na de persconferentie eind juli zagen we de bui al hangen, maar hadden tot het laatste moment nog hoop dat we toch nog een kans zouden krijgen...  

Verdriet en onbegrip voeren de boventoon bij ons als organisatie. De Fieldlab Evenementen hebben bewezen dat het wél mogelijk is om op een veilige manier festivals te organiseren. Om ons heen zien we volle voetbalstadions, grote festivals in het buitenland en meer dan 100.000 bezoekers die naar de Formule 1 mogen gaan. Dat doet pijn. Het mag niet zo zijn en ons festivalhart is in duizend stukjes gebroken.  

Wat nu?
We snappen het wanneer jullie vragen hebben, boos zijn en/of gefrustreerd zijn. Dat zijn wij ook, maar we willen je vragen om ons 14 dagen de tijd te geven om alles op orde te krijgen. Alle tickets blijven geldig voor volgend jaar en binnen 14 dagen ontvangen alle kaartkopers van ons een bericht met alle info omtrent de volgende editie en jouw ticket(s)! We kunnen je steun goed gebruiken en hopen dat jij je kaartje bewaart om volgend jaar om weer samen op het strand te genieten van livemuziek én van elkaar.    

We gaan niet bij de pakken neerzetten, want festivals organiseren zit in ons bloed. Blijf positief en blijf gezond. Tot volgend jaar op 26 & 27 augustus!

Alle tickets blijven geldig voor volgend jaar en binnen 14 dagen ontvangen alle kaartkopers van ons een bericht met alle info omtrent de volgende editie en jouw ticket(s)! We kunnen je steun goed gebruiken en hopen dat jij je kaartje bewaart om volgend jaar om weer samen op het strand te genieten van livemuziek én van elkaar.    

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ