Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

A State of Trance 1000 verplaatst naar 2022Op 21 januari 2021 bereikte A State Of Trance de epische mijlpaal van 1000 afleveringen. Vanwege de wereldwijde pandemie hebben we besloten dit met jullie allemaal te vieren op 3+4 september 2021. Tot op de dag van vandaag wezen alle tekenen erop dat dit evenement volgens plan zou plaatsvinden.

Het team heeft onvermoeibaar gewerkt om dit het grootste Celebration Weekend te maken dat de show, maar nog belangrijker, onze geweldige trance-familie verdient. We hebben nauw contact gehad met de lokale overheid in Utrecht en hebben een gedetailleerd corona-protocol ontwikkeld bovenop alle bestaande veiligheidsmaatregelen. We hebben tal van maatregelen genomen en hebben alles gegeven om dit evenement veilig te organiseren.

Helaas heeft de Nederlandse overheid de huidige maatregelen voor evenementen in Nederland verlengd tot medio september. Hoewel we erg teleurgesteld zijn over deze beslissing, zijn we opgelucht dat we eindelijk duidelijkheid hebben. Helaas betekent dit ook dat we met pijn in het hart moeten aankondigen dat het ASOT1000 Celebration Weekend in de Jaarbeurs Utrecht op 3 + 4 september 2021 niet meer kan plaatsvinden. Hoewel de viering van deze enorme mijlpaal met een jaar is uitgesteld, het bereiken van 1000 afleveringen op A State Of Trance is iets dat we niet ongevierd kunnen laten.

Daarom vieren we ASOT1000 ook in 2022 met een groot feestweekend op 18 + 19 februari 2022 en schrijven we samen trancegeschiedenis!

Alle tickets voor het ASOT1000 Celebration Weekend blijven geldig voor de nieuwe data. Als je in 2022 niet bij ons kunt komen, kun je een restitutie aanvragen. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met instructies. Als je niet de hoofdboeker bent, neem dan contact met hem/haar op over uw tickets.

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Daarom hebben we een FAQ voor je samengesteld op onze website. Lees deze FAQ aandachtig door. Als u uw antwoord daar niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via events@astateoftrance.com . We zullen zo snel mogelijk op uw e-mail reageren.

Hou vol, trance familie! We maken van de wereld weer een dansvloer. We zien je graag op 18 + 19 februari 2022 in de Jaarbeurs Utrecht voor het ASOT1000 Celebration Weekend!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ