Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Pleinvrees Festival 2021 verplaatst naar 4 juni 2022Hoopvol, vastberaden, euforisch, huiverig, teleurgesteld, verdrietig, boos. Het zijn nogal wat emoties geweest waar we de afgelopen weken doorheen zijn geraasd met als eindresultaat een Pleinvrees Festival dat helaas niet doorgaat. We hebben geprobeerd het festival nógmaals te verplaatsen maar op de NDSM is geen ruimte meer deze zomer. Ongelooflijk treurig en een behoorlijke klap want we hebben met ons fijne team en heel veel geweldige partners, leveranciers, freelancers, artiesten en agents keihard gewerkt om er een onvergetelijke editie van te maken! En dan te bedenken dat dit al het 3e jaar op rij is dat we jullie, onze lieve bezoekers die Pleinvrees het feest maken tot wat het is, een mail als deze moeten sturen. Het zorgt voor een brok in onze keel want zoiets verzin je niet. Dank in elk geval voor al jullie lieve, opbeurende steunbetuigingen!

Pleinvrees Festival 2022 zal plaatsvinden op zaterdag 4 juni

Voor ticketkopers
De makkelijkste manier om ons te blijven steunen is je ticket bewaren voor Pleinvrees Festival 2022 op 4 juni volgend jaar. Mocht dat jouw keuze zijn dan hoef je verder niks te doen want de tickets worden automatisch doorgezet naar onze volgende editie! Net als vorig jaar hopen we natuurlijk vurig dat je hiervoor kiest. Niet alleen voor onszelf als support, maar ook voor jezelf! Want in de aanloop naar het festival van dít jaar zijn we 2 keer in no-time uitverkocht en dat zal komend jaar niet veel anders zijn! Je kunt je dus nu al verzekeren van jouw toegang tot Pleinvrees Festival 2022 en je de ticketstress, wekkers zetten en uren refreshen besparen! Klinkt verleidelijk toch? We zullen je wederom eeuwig dankbaar zijn en alles uit de kast trekken om het volgend jaar goed in te halen!! BELOOFD.

Uiteraard heb je ook net als vorig jaar recht op een refund, mocht dat je voorkeur hebben. Je kan via deze link of onderstaande button je keuze doorgeven waarna we zo snel mogelijk de refund in orde gaan maken. Je hebt tot en met donderdag 12 augustus de tijd om je hiervoor aan te melden. Mochten we binnen die 14 dagen niks van je horen, dan wordt je ticket automatisch doorgezet naar volgend jaar. Niks nieuws dus en net zo makkelijk! :) Voor vragen mag je ons altijd mailen: info@pleinvrees.net

Hele dikke knuffel voor jullie en hopelijk tot volgend jaar en misschien sneller!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ