Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Lakedance wordt verplaatst naar 21 mei & 13 augustus 2022Afgelopen week is onze wereld wederom op z’n kop gezet. De overheid heeft besloten dat we per direct een andere koers moeten varen en de Lakedance editie van 2021 hoort daar niet bij. We gaan het beschaafd brengen, maar makkelijk is het niet:
 
Lakedance wordt verplaatst naar 21 mei & 13 augustus 2022 .
 
We begrijpen dat dit niet het nieuws is dat je had willen horen en geloof ons dat ook wij intens teleurgesteld zijn. Nadat de overheid in eerste instantie groen licht gaf, zijn we dag en nacht aan de slag geweest om (in de toch al korte voorbereidingstijd) een mooie Lakedance editie neer te zetten. Je mag het eerlijk weten, om dat harde werk nu wéér in rook op te zien gaan doet heel veel pijn. Niet alleen wij, maar ook alle leveranciers, personeel, artiesten en collega evenementenmakers krijgen de deksel op hun neus. In de ideale wereld hadden we Lakedance een paar weken verzet, maar de organisatie van een festival vergt zoveel planning en samenwerking met externe partijen dat dit bij een festival van onze omvang niet mogelijk is.
 
Alle 25.000 mensen die in bezit zijn van een Lakedance ticket hoeven zich geen zorgen te maken. We gaan absoluut goed voor je zorgen en we hopen dat je jouw ticket(s) meeneemt naar de 1e Lakedance editie van 2022 op zaterdag 21 mei. Jij was de reden dat we de handdoek niet in de ring hebben gegooid en we willen dat in 2022 heel graag met jou vieren!  
 
Als team halen we onze positiviteit uit de gedachte dat we in 2022 één van de eerste festivals van het nieuwe festivalseizoen zijn. We willen jou, als deel van onze familie, danken voor de steun en liefde die we van je hebben gekregen.

Desondanks hebben we de belangrijkste info over je tickets op een rijtje gezet, lees dit goed door!    
Jouw tickets worden automatisch overgezet naar 21 mei 2022. Je hoeft hier niks voor te doen!  

Alle gepersonaliseerde tickets zijn gereset. Dit betekent dat je de tickets volgend jaar opnieuw kunt personaliseren als je met andere personen naar Lakedance wil gaan.
 
Kan je 21 mei 2022 niet bij Lakedance aanwezig zijn?
Vraag dan HIER  een restitutie aan van je volledige bestelling. Let op! Doe dit vóór 7 aug 2021 . Krijg geen spijt! Gezien de grote interesse van dit jaar zullen de kaarten volgend jaar ook populair zijn!

We missen jullie. We balen, maar we laten ons zeker niet kisten.
Super bedankt voor jouw support! We hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien op 21 mei 2022!  
 
As Friends we Dance.
 
Liefs,
Team Lakedance

Fotocredit: Facebook Lakedance

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ