Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Loveland Festival terug in 2022

Loveland Events BV

Vrijdag 9 juli hebben we vernomen dat er nieuwe overheidsbeperkingen zijn ingevoerd die voorkomen dat alle evenementen tot 13 augustus kunnen plaatsvinden. Een enorme en onverwachte klap voor iedereen met liefde voor de evenementen- en muziekindustrie.

Hoewel de Nederlandse overheid zich publiekelijk verontschuldigde voor "een beoordelingsfout", dwingt dit ons om Loveland Festival 2021 te annuleren, maar we keren terug in 2022. Nadat we slechts een paar weken geleden groen licht kregen om het festival door te laten, kwam dit besluit als voor ons een donderslag bij heldere hemel.

We willen graag dat iedereen met een ticket voor Loveland Festival 2021 weet dat ze ervoor kunnen kiezen om hun ticket te behouden voor volgend jaar of om restitutie aan te vragen. We nemen binnen twee weken per mail contact op met alle kaarthouders met meer informatie. Tot die tijd vragen wij vriendelijk om je geduld en om onze klantenservice wat ruimte te geven.

We willen alle crew, artiesten, partners, leveranciers, de vele freelancers en talloze vrijwilligers van ons festival uit de grond van ons hart bedanken. En bovenal willen we jullie allemaal bedanken voor de eindeloze hoeveelheid liefde en steun die jullie ons het afgelopen anderhalf jaar hebben gegeven.

Muziek zal overwinnen en we zullen weer samen dansen.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ