Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Pleinvrees Festival UpdateAllereerst duizendmaal dank voor al jullie lieve berichten, steunbetuigingen en opbeurende woorden, maar oh oh oh wat hebben wij een kater overgehouden aan vorige week.

Want zoals gezegd; Pleinvrees Festival is in het zicht van de haven gestrand door de nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Het is allemaal nog wat moeilijk te bevatten dat Pleinvrees Festival alweer niet door kan gaan maar helaas is er op de NDSM geen ruimte om later dit jaar ons festival in te plannen.

En dat terwijl we zoveel mooie dingen in petto hadden om er een onvergetelijke editie van te maken! We hadden in elk geval nooit verwacht dat we voor een 3e jaar op rij een bericht als deze zouden moeten maken, want zoiets verzin je niet. Nu vol goede moed voor 2022 aan de slag, het moet toch een keer lukken?! :)

We zijn druk bezig om alles voor jullie ticketkopers zo netjes mogelijk af te handelen. Als we alles op een rij hebben dan informeren we jullie hier z.s.m. over, we verwachten dit binnen een paar weken te kunnen doen.  

Tot die tijd; hopelijk kunnen jullie nog even geduld hebben, gaan jullie genieten van een welverdiende zomer met misschien nog ergens anders een festival waar je alle remmen los kunt gooien! Tot snel in de volgende update!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ