Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Belangrijke informatie over Free Festival

Free Festival 2022   Almere

We waren er bijna, onze langverwachte verlossing... We zijn er kapot van om jullie mee te moeten delen dat het ons dwars door de vingers is geglipt.    

Geschokt en verbijsterd hoorden we vrijdag de aankondiging van onze regering aan. De afgelopen maanden heeft onze scene er alles aan gedaan om te laten zien dat grootschalige evenementen VEILIG kunnen plaatsvinden. Door wanbeleid rondom ‘Testen voor Toegang’ wordt het festivalseizoen op een noodstop gezet. We kunnen alleen maar zeggen dat dit niet de manier is en we enorm teleurgesteld zijn in onze rijksoverheid. Hier zijn geen woorden voor…   We willen graag dat jij erbij bent 2 juli 2022 voor de nieuwe editie van Free Festival! Reeds gekochte tickets of aanbetalingen blijven daarom geldig voor de editie op 2 juli 2022.
 
Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan bieden we je de mogelijkheid om jouw ticket of aanbetaling in te wisselen voor een Art of Dance Events voucher. Met deze voucher kan je een van de andere events van Art of Dance bezoeken (op basis van beschikbaarheid). Hieronder vallen o.a. Masters of Hardcore, Supremacy, Dominator Festival, Live For This, Snakepit en nog veel meer. Genoeg keuze!
 
Als je geen keuze hebt gemaakt is jouw ticket automatisch geldig voor de nieuwe datum van Free Festival (2 juli 2022).

Als je jouw ticket/aanbetaling wilt inwisselen voor een Art of Dance Events voucher, kan je dit formulier invullen tot 16 augustus 2021. Je ontvang het bedrag van jouw order (inclusief servicekosten) in de vorm van een elektronische voucher waarmee je een ticket kunt aanschaffen voor een van onze Art of Dance events in de toekomst. Jouw voucher is geldig tot 31-12-2022.
 
Met het behouden van jouw order of het kiezen van een Art of Dance Events voucher steun jij onze industrie enorm; met de support van onze fans kunnen wij, samen met iedereen die ons ondersteunt in het realiseren van onze events (artiesten, creatives, producers, licht- en geluid engineers etc.), in de toekomst events blijven realiseren voor onze fans.
 
Als je niet van plan bent om Art of Dance events in deze periode te bezoeken, kan je per email een terugbetaling aanvragen. Dit kan via dit emailadres . Terugbetalingen die zijn aangevraagd voor 16 augustus 2021 worden uiterlijk 2 maanden na deze deadline verwerkt.  

Fotocredit: Facebookpagina Free Festival

02-07-22 Free Festival 2022

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 58282

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ