Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Nieuw tijdperk Swedish House Mafia?Het is eindelijk zover. Swedish House Mafia, bestaande uit Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello, heeft hun eerste nieuwe single sinds lange tijd uitgebracht. Het is echter niet zomaar een single, maar is een van de meest verwachte ID's van de groep van hun comeback-tour in 2019. 'It Gets Better' is de gekozen track en zou geen betere manier kunnen zijn om hun nieuwe tijdperk te verwelkomen.

Als onderdeel van hun nieuwe materiaal dat in 2019 aan fans werd geplaagd in een selectie van shows over de hele wereld, toonde 'It Gets Better' een nieuw geluid van het trio, weg van hun progressieve euforische kenmerkende stijl die de industrie al die jaren geleden stevig vasthield. tijdens zijn 'gouden' tijdperk. Dit nieuwe SHM-tijdperk laat zien dat ze zijn veranderd en geëvolueerd in de loop van de jaren voordat ze zich hergroepeerden, en dat dit nieuwe SHM-tijdperk ons ​​misschien op een dieper, donkerder pad brengt en we zijn er voor.

Vanaf de eerste luisterbeurt zullen fans zich meteen realiseren dat deze officiële versie heel anders is dan de versie die we tijdens hun shows hebben gehoord, dus tegelijkertijd voelt het nog steeds volledig fris, terwijl elementen van het nummer behouden blijven waar de wereld verliefd op werd met om mee te beginnen. Tribale drums en stotende synths leiden het nummer in de schijnwerpers, waar een beklijvende sfeer het geheel van het nummer bedekt in een deken van donkere durf. Het is duidelijk waar de invloed van elk lid binnenkomt, met Axwell en Sebastian Ingrosso's meer dan levensgrote geluiden en Steve Angello's diepere, donkere en soulvolle manier van produceren. Alles bij elkaar culmineert het in wat wordt gepresenteerd in 'It Gets Better', en is zeker een explosieve manier om hun officiële terugkeer naar de release-radar te starten.

Luister naar de track hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt !Welkom terug Swedish House Mafia!

Bron: We Rave You
Fotocredit: Therese Öhrvall via Billboard

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ