Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Informatie Smeerboel Festival 2021

Smeerboel Festival 2021   Utrecht

We hadden even de tijd nodig om het nieuws van afgelopen vrijdag te verwerken. Smeerboel Festival vindt plaats op zaterdag 11 september en gaat gewoon door, maar het is verschrikkelijk om te zien dat andere festivals nu worden geannuleerd. We zijn verdrietig, maar dit keer ook echt boos. Er is een ontzettend wanbeleid gevoerd door de bewindslieden, waar de gehele evenementen branche nu de dupe van is.
 
Zoals gezegd gaat Smeerboel Festival gewoon door op 11 september. Er zouden deze week nog extra kaarten in de verkoop komen, kaarten die nu op een later moment verkocht zullen worden. Mocht je vrienden hebben zonder ticket, er is dus nog hoop. Hierover later meer via onze Instagram-pagina en andere social-kanalen.
 
Mocht in het allerergste geval - door ontwikkelingen in de toekomst - Smeerboel Festival dit jaar toch niet doorgaan dan zetten we alle verkochte tickets om naar Smeerboel Festival 2022 en krijg je ook de keuze om een refund aan te vragen indien je niet kan. Je krijgt dan het volledige bedrag, exclusief service fee, retour overgemaakt binnen 14 dagen.
 
Groet,
 
Team Smeerboel

11-09-21 Smeerboel Festival 2021

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57614

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ