Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Paul Kalkbrenner op 16 oktober in AFAS Live met nieuwe liveshow


Op zaterdag 16 oktober komt de Berlijnse DJ en producer Paul Kalkbrenner met zijn Episode One concertreeks naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Voorafgaand aan de volledig nieuwe liveshow zal er ook een speciale screening te zien zijn van de cultfilm 'Berlin Calling', waarin Kalkbrenner de hoofdrol speelt. De kaartverkoop voor het concert start maandag 19 juli om 10:00 uur.

De bekendmaking van zijn Europese tour volgt kort na de release van zijn nieuwe single ‘Si Soy Fuego’. Afgelopen weekend werd de begeleidende video opgenomen tijdens de 20e editie van Exit Festival in Servië. Het optreden, waarin 8 gloednieuwe nummers debuteerden, gaf een voorproefje van wat er nog van de producer gaat komen. Naast nieuwe muziek heeft Kalkbrenner in de afgelopen 18 maanden dat hij niet kon optreden een geheel nieuwe liveshow ontwikkeld, met een decor dat meer weg heeft van een Broadway-podium dan een concert.

De Episode One-concerten zullen vergezeld gaan van een unieke reeks vertoningen van Hannes Stoehrs 'Berlin Calling', de iconische film uit 2008 dat zich afspeelt in de Berlijnse clubscene, waarin Kalkbrenner de hoofdrol speelde als Ickarus. De gelijknamige soundtrack die hij schreef voor de film met de hitsingle 'Sky and Sand' zorgde voor zijn grote internationale doorbraak. De vertoningen zijn de eerste kans om Stoehr's '2021 Club Edit' van de film te zien, met nooit eerder vertoonde beelden en Stoehr's geremixte visie voor de film. Vandaag is er ook een nieuwe Paul Kalkbrenner-app uitgebracht, ontwikkeld op het community-buildingplatform Fanbaze. De app geeft Kalkbrenner-fans onder andere exclusieve toegang tot de presale voor Episode One en is de enige manier om screeningtickets te kopen.
 
+ Special edit of Berlin Calling screening

Zaterdag 16 oktober 2021, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €40,32 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/paulkalkbrenner

De kaartverkoop voor het concert start maandag 19 juli om 10:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).  
Meer informatie over de Paul Kalkbrenner app en aanmelden screeningtickets: paulkalkbrenner.net/live2021

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ