Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Ground Zero Festival 2021 maakt volledige line-up bekend

Ground Zero 2021 15 Year of Darkness  Bussloo

Donderdag heeft UDC de volledige line-up van Ground Zero Festival bekendgemaakt. De organisatie heeft meer dan 100 artiesten weten te strikken voor het festival op zaterdag 28 augustus.

Op de line-up staan onder andere Dr. Peacock, Partyraiser, The Sickest Squad, Ruffneck, Promo, Le Bask, Tommyknocker, Cryogenic en The Destroyer. Zij worden vergezeld door ruim 100 andere artiesten verspreid over zeven stages. Ground Zero Festival is het hardste hardcore evenement in Europa en het enige nachtfestival in Nederland.

Voor de 15e editie op zaterdag 28 augustus heeft de organisatie naar eigen zeggen een bijzondere line-up neergezet. “Het doel is om de bezoekers kennis te laten maken met de diversiteit van hardcore. Die diversiteit zit hem in de verschillende stages waar meerdere genres te horen zullen zijn, maar ook op de mainstage staat een zeer diverse line-up. De organisatie hoopt hiermee fans te verassen en te inspireren.”

Na een jaar stilte is de drang om weer bezoekers te kunnen ontvangen extra groot voor de organisator. Het verlossende bericht dat festivals deze zomer weer kunnen plaatsvinden werd daarom met veel enthousiasme ontvangen: “Wij hadden er altijd al vertrouwen in dat we deze zomer weer een festival konden organiseren. Een groot deel van de bezoekers had dat vertrouwen ook, zagen we toen we de ticketverkoop weer startten in februari. Nu we de officiële goedkeuring vanuit de overheid hebben merken we dat een nog grotere groep fans er weer vol vertrouwen in heeft, de ticketverkoop gaat sindsdien erg hard. We kijken er naar uit om weer met zijn allen samen te komen”, aldus de woordvoerder van het festival.


28-08-21 Ground Zero 2021: 15 Year of Darkness

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 55458

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ