Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

We All Love 80's 90's 00's is terug in de Panama

We All Love 80's 90's 00's   Amsterdam  
Op zaterdag 31 juli is WE ALL LOVE 80's 90's 00's terug voor een geweldige avond uit in de Panama Amsterdam.  

Samen met jouw vrienden kun jij weer heerlijk dansen en meezingen met alle top hits uit de 80’s 90’s en 00’s. WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s gaat zorgen voor een top feest. Dus zoek je mooiste outfit uit en kom zaterdag naar de Panama Amsterdam. Wij hebben er zin in! Tickets € 17,95 incl. fee via deze link.

De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats in Panama. Deze prachtige club biedt elke maand het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriend(inn)en op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd en verrast je met alle legendarische film- en televisiemomenten. Wanneer WE ALL LOVE weer neerstrijkt in Amsterdam dan weten alle liefhebbers van de hits uit deze tijden de weg naar de Panama te vinden voor een dansje en een drankje. Wees erbij!

LET OP!   Uitsluitend toegang tot dit evenement met CoronaCheck-app .


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ