Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Toffler Festival komt met speciale editie op 2 oktober 2021

Toffler Festival 2021 Special Edition  Rotterdam

Lieve Toffler Festival fans, w
ij hebben heel goed nieuws voor jullie!

Inmiddels is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft de pandemie en kunnen wij ook melden dat we een nieuwe editie van Toffler Festival gepland is in de agenda op zaterdag 2 oktober 2021!  

Nadat we vorige keer aan jullie lieten weten dat we de vinger aan de pols hielden voor een schaalbare editie na de zomer, hebben wij veel overlegd met alle instanties en zijn wij tot het besluit gekomen om op zaterdag 2 oktober 2021 een speciale editie van Toffler Festival te organiseren. Na anderhalf jaar is er dan ein-de-lijk licht aan het einde van de tunnel en mogen wij weer met iedereen in het Roel Langerakpark feest vieren.

Alle bezoekers die ervoor hebben gekozen de tickets van Toffler Festival 2020 te behouden voor de editie in 2022, willen wij enorm bedanken om zoveel vertrouwen te hebben in ons en willen wij belonen. Hiervoor vragen wij jullie e-mail te bekijken!

Ticketverkoop
De reguliere ticketverkoop start op donderdag 24 juni om 12:00 via www.tofflerfestival.nl

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie vertrouwen. Wij hebben jullie ontzettend gemist en hopen natuurlijk dat jullie allemaal van de partij zijn, want dit wordt er eentje om niet te vergeten!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ