Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Belangrijke info Vunzige Deuntjes Festival 2021

Vunzige Deuntjes Festival 2021   Amsterdam

Het is officieel: Vunzige Deuntjes Festival gaat plaatsvinden deze zomer! Dat is fantastisch nieuws, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat het de nodige vragen opwekt. We proberen hieronder zoveel mogelijk van je vragen te beantwoorden. Lees onderstaande dus goed door!

Ik heb een aanbetaling voor een ticket gedaan. Wanneer kan ik het resterende bedrag betalen?
Je ontvangt in de week van 5 juli een e-mail van ons om de resterende 50% te voldoen. Zodra deze betaling is gedaan ontvang jij je ticket(s) voor ons festival. Let op: nadat je de e-mail ontvangen hebt, heb je 7 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Moet ik gevaccineerd of getest zijn om het festival te betreden?
‍De Nederlandse overheid stelt het verplicht om in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs ofwel een negatieve test om toegang te verkrijgen ons festival. ‍Hoe de eventuele toegangstesten precies geregeld worden, waar je deze dient af te nemen en hoe je het resultaat kunt aantonen, wordt nu uitgewerkt. We zullen je hier tijdig over informeren zodra er meer duidelijk is. Uiteraard zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit zo soepel mogelijk verloopt.    

Wat als ik me niet wil laten vaccineren en/of laten testen?
Op last van extra maatregelen opgelegd vanuit de overheid kun je dan geen toegang krijgen tot ons festival. Daarom stellen we je in de gelegenheid om een voucher aan te vragen ter waarde van je ticket, waarmee je naar andere evenementen van Vunzige Deuntjes kunt. Deze voucher is geldig t/m 31 december 2022.  

Let op: je dient dit voor 1 juli 2021 bij ons bekend te maken via de knop hieronder. Tickets die na 11 juni 2021 zijn aangekocht komen hier niet voor in aanmerking, omdat deze maatregel vanaf dat moment bekend is gemaakt. Na deze datum kun je je ticket uiteraard ook via het officiële resale platform Ticketswap aanbieden om andere fans de kans te geven erbij te zijn.


Wat als ik in quarantaine moet of positief test wanneer het festival plaatsvindt?
‍Uiteraard is dit een vervelende en onverwachte situatie. Logischerwijs kun je dan niet naar het evenement komen. Indien je kunt aantonen dat je enkele dagen voor 18 september positief getest bent of in quarantaine moet, kun je een voucher aanvragen ter waarde van je ticket waarmee je naar andere evenementen van Vunzige Deuntjes kunt.

Zullen er extra maatregelen zijn gedurende het festival?
Er zullen weinig tot geen extra maatregelen gelden tijdens ons festival. Dat houdt in dat 1,5 meter afstand en mondkapjes dragen niet verplicht zal zijn. Wel wordt er bij de ingang een bewijs van een negatieve test of een vaccinatiebewijs gevraagd om toegang te krijgen tot het evenement.  

Staat je vraag er niet bij?
Heb je nog vragen na het lezen van deze e-mail? Check dan onze website of stuur ons een mail naar   info@vunzigedeuntjesfestival.nl .  

Vunzige Deuntjes Festival 2021   Amsterdam
 

18-09-21 Vunzige Deuntjes Festival 2021

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57629

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ