Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

METZ lanceert nieuw club concept: De Club van IedereenGisteren kregen wij het beste nieuws ooit en daar zaten we allemaal al heel erg lang naar te hunkeren. Evenementen kunnen vanaf 30 juni weer op de volle 100% zoals we gewend zijn en natuurlijk mag METZ daarbij niet ontbreken. Hét moment om elkaar weer te zien, te omhelzen, te knuffelen, te ontmoeten en samen te dansen is weer aanstaande, want we kunnen weer herinneringen gaan maken voor het leven. Op vrijdag 2 juli lanceren we ons nieuwe club concept, namelijk
De Club van Iedereen
 
De Club van Iedereen is geboren en getogen vanuit een warm gevoel wat we hebben overgehouden aan de zomer van vorig jaar. Een club avond op de vrijdag, wekelijks in MUNCH Rotterdam . Iedere vrijdag was METZ een gezonde dosis positiviteit, saamhorigheid en dit alles in de juiste setting en intimiteit. Toen met ‘slechts’ 100 bezoekers, nu kunnen we weer iedereen ontvangen zonder restricties. De Club van Iedereen is een feit!
 
Dit wordt hét exclusieve en dé echte clubavond dat het echte METZ gevoel terug gaat brengen met de beste dj’s, de fijnste muziek en natuurlijk weer de beleving zoals jullie dat willen en bij ons gewend zijn. Een gezellige avond uit ver weg? Nee, het is dichterbij dan ooit en we gaan het ook gewoon doen, met de leukste mensen om je heen en een lekkere avond uit, we snakken er naar en we gaan het ook verdomd goed aanpakken zoals jullie van ons gewend zijn. Wij kiezen deze avond voor kwaliteit en kwantiteit. Met dj’s van hoog niveau voor de juiste METZ sound!

MUNCH
We hebben vrijdag 2 juli weten te claimen in de dikste hotspot van Rotterdam: MUNCH. Dus dik geluid, licht show, vibes, you name it… dit zijn de ingrediënten die alvast aanwezig zijn en natuurlijk doen wij er nog een schepje bovenop, maar dit blijft nog een verrassing.  

We willen je vragen om je snel te pre-registreren zodat je als eerste voorrang krijgt op de kaartverkoop [exacte datum volgt snel]. Toegangskaarten voor METZ op vrijdag 2 juli kosten 15,- Euro per persoon en dan ben jij officieel lid van onze unieke club. Leuk! Je kunt ze binnenkort online bestellen via www.metzevents.nl - vanwege de te verwachten drukte raden wij iedereen aan om zo snel mogelijk zijn/haar tickets online aan te schaffen. Mochten er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn, waar we niet vanuit gaan, dan moet je wel om 22.00 uur stipt voor de deur staan :-)
 
Tot op vrijdag 2 juli! Deuren open om 22.00 uur en we gaan door tot 04.00 uur.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ