Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Dockyard Festival ADE 2021 pre-registratie geopend

 

Gevangen tussen land en water, straalt Dockyard een stoer maar vervallen karakter uit - rauw en vol energie. Een industriële vuurzee van techno, tech-house en house rommelt aan de horizon en vestigt zich in 2021 weer op het Havenpark in Amsterdam.

In 2021 bundelt Dockyard Festival ADE opnieuw de krachten met haar zus, Mystic Garden Festival, in een ongekend huwelijk van donker en licht; industrieel vs. sprookjesland! Sluit je aan bij Dockyard's brutale dystopie en dwaal op dezelfde dag door het betoverde rijk van Mystic Garden!

Het is meer dan een jaar geleden dat we elkaar hebben kunnen ontmoeten op een echt dansfestival en we begrijpen dat onze gasten graag kaartjes voor onze evenementen willen kopen. We verwachten dit jaar nog sneller uit te verkopen vanwege de hoge verwachtingen van Dockyard Festival, maar we zijn nog steeds van mening dat iedereen een eerlijke kans op tickets nodig heeft, dus we raden gasten aan zich vooraf te registreren om als eerste op de hoogte te zijn van de beschikbaarheid van tickets en speciale aanbiedingen.

We hebben al meer vooraf geregistreerde gasten voor het evenement van dit jaar dan ooit tevoren, dus we verwachten zeer snel uitverkocht te zijn. Als je je nog niet vooraf hebt geregistreerd, zorg er dan voor dat je dit doet om teleurstelling te voorkomen wanneer de ticketshop opent. De voorinschrijving eindigt op 30 juni om 23:59 uur. Dat is over minder dan 2 weken, dus wees er snel bij!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ