Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Vasteloavend Inhaal Festival 2021 voegt extra dag toeFoto: Tom doms

Onder het motto 'alleen samen halen we carnaval in' staat in Kerkrade een Vasteloavend Inhaal Festival gepland op 14 en 15 augustus. Locatie voor het evenement is de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome). De organisatie ging als eerste, met succes, van start met de kaartverkoop voor zaterdag 14 augustus.

“Na de bekendmaking van het kabinet dat festivals deze zomer mogen plaatsvinden draaide onze ticketshop overuren, zaterdag 14 augustus is twéé maanden vooraf al uitverkocht en dus voegen we nog een extra dag toe. Zondag 15 augustus zal binnenkort in de verkoop komen!” Aldus organisator Kenny Mordang (Dusk To Dawn Entertainment) en oprichter van Essential Festival.

14 en 15 augustus
De organisaties Music Dome, Dusk To Dawn Entertainment en Move To Sound slaan de handen ineen voor het “Vasteloavend Festival” op 14 en 15 augustus 2021. “Samen bundelen we onze krachten zodat we een kwalitatief hoogwaardig festival met leuke belevenissen kunnen neerzetten. Wat je mag verwachten? Een reusachtig en kleurrijk podium en een groot opblaasbaar silent disco feestcafé waar je jouw favoriete slagers mee kunt zingen” aldus Ramon Luckers (Music Dome & Move To Sound).

Programma
Limburgse artiesten als Beppie Kraft, Big Benny, Danny Pouwels en Frans Theunisz maar ook dance-artiesten als DJ Adaro, Jebroer, Mental Theo en Mr. Polska staan op het affiche voor zaterdag 14 augustus. De line-up voor zondag 15 augustus zal binnenkort bekend worden gemaakt en zal in het verlengde liggen van deze line-up.

Corona
Een ding is zeker, op 14 en 15 augustus mogen bezoekers zonder afstand en mondkapje samenkomen. Onlangs werd bekend dat vanaf 23 juni mensen via de CoronaCheck-app toegang kunnen krijgen tot evenementen in Nederland. Met een negatief testresultaat in die app kunnen mensen toegang krijgen. Het is nog onduidelijk of deze maatregel ook van toepassing is op het Vasteloavend Fesival of dat er tegen die tijd wellicht nóg minder maatregelen zullen zijn.

Leeftijd
Het evenement is voor alle leeftijden toegankelijk onder het motto “Vasteloavend Same.”

Ticket verkoop
De ticketverkoop start dinsdag 22 juni om 19:00 via www.vasteloavendfestival.nl/tickets

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ