Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Diynamic Festival verplaatst naar 4 juni 2022

 
Na bijna een jaar van beproevingen en beproevingen voor velen, gaan de dingen langzaam maar zeker in de goede richting. Maar zoals altijd lijken de laatste stappen de langste te zijn.

Als we alle opties afwegen, verschillende concepten ontwikkelen en rekening houden met de laatste informatie, denken we dat er op dit moment nog maar één verantwoorde beslissing is, ook al breekt het ons hart: om Diynamic Festival nog een jaar te verschuiven naar 4 juni 2022 .

Tickets
Alle tickets worden automatisch omgezet in tickets voor Diynamic Festival 2022. We willen nogmaals alle tickethouders aanmoedigen om hun ticket vast te houden en zo de crew en creatieven die voor het festival werken te ondersteunen.

Het behoeft geen betoog dat de terugbetalingsopties voor je Diynamic Festival 2021-ticket ongewijzigd blijven. Ga voor meer informatie naar de meestgestelde vragen op onze website.

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie steun het afgelopen jaar en we kunnen niet wachten om binnenkort weer de dansvloer met jullie te delen!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ