Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Luminosity Beach Festival 2021 update

Luminosity  
Het afgelopen jaar was voor ons allemaal een gek en heel moeilijk jaar. Ook de wereldwijde evenementenindustrie heeft het moeilijk vanwege de voortdurende COVID-19-situatie. In de afgelopen 12 maanden zijn veel evenementen afgelast en uitgesteld. Wie had gedacht dat naar een feest gaan met je vrienden zo zeldzaam zou worden? We missen je echt en we keken er naar uit om jullie allemaal dit jaar meer dan ooit te zien dansen, lachen en genieten van de muziek. Maar vanwege de aanhoudende pandemie moeten we helaas aankondigen dat we eind juni ons jaarlijkse Luminosity Beach Festival niet zullen kunnen organiseren.

Helaas zal dit het tweede jaar op rij zijn dat we ons geliefde strandfestival niet kunnen houden. Zoals je je kunt voorstellen zijn we enorm ontdaan dat we je dit nieuws moeten brengen. Natuurlijk is de gezondheid en de veiligheid van al onze bezoekers de belangrijkste prioriteit, maar het was nog steeds een zeer moeilijke beslissing.

Omdat we weten dat veel van onze bezoekers van ver komen en al vluchten en accommodatie hebben geboekt voor het evenement van dit jaar en de datum zo snel mogelijk moeten verschuiven, willen we de data voor het evenement van volgend jaar nu al bekendmaken; Het Luminosity Beach Festival van 2022 vindt plaats van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni in Bernie’s Beachclub in Zandvoort. We streven ernaar om de line-up voor de 2022-editie hetzelfde te houden, maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid en schema's van alle betrokken artiesten. We verwachten echter niet veel moeilijkheden, dus hopelijk kunnen we jullie voor jullie allemaal exact dezelfde line-up presenteren die we in gedachten hadden voor het Luminosity Beach Festival van dit jaar!

Uiteraard blijven tickets gekocht voor de 2020 en / of 2021 editie van het Luminosity Beach Festival geldig voor het evenement van volgend jaar. Voor de mensen die de 2022-editie niet kunnen halen, zorgen we ervoor dat er een terugbetalingsmogelijkheid is. Meer informatie over terugbetalingen volgt in de komende weken.

We begrijpen dat velen van jullie vragen hebben. Op onze website hebben we een speciale FAQ-sectie gemaakt waar je alle informatie en details en antwoorden op vragen kunt vinden. Mocht je hier nog andere vragen over hebben, neem dan alstublieft contact met ons op via e-mail. We zullen proberen u zo snel mogelijk te antwoorden, maar we willen graag jouw geduld en begrip vragen in deze moeilijke tijden.

Afgezien van Luminosity At The Beach op 20-22 augustus, hopen we nog steeds LBF naar een latere datum deze zomer te kunnen verplaatsen, uiteraard afhankelijk van de COVID-19-situatie en het groene licht van de lokale autoriteiten. Op dit moment zijn veel dingen nog onduidelijk, dus er is nog geen datum waarop we hiervoor kunnen aankondigen. Zodra er meer informatie is, delen we deze natuurlijk zo snel mogelijk met jullie!

Heel triest dat we zullen moeten wachten, maar we denken dat de juiste beslissing is genomen, zodat de wereldwijde trancefamilie hopelijk allemaal samen kunnen komen, want dat is wat Luminosity Beach zo'n unieke ervaring maakt! We willen jullie allemaal bedanken voor jullie begrip en de vele hartverwarmende berichten die we dit jaar hebben ontvangen. Het is geweldig om te weten dat jullie onze situatie ook begrijpen en dat jullie ons zo steunen. We kunnen echt niet wachten om jullie allemaal weer te zien! Blijf veilig en gezond en zorg alsjeblieft voor elkaar.

Team Luminosity


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ