Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

10 dagen lang Draaimolen festival in september

 
Foto door  Rafael Dimiioniatis.

'Na een paar keer diep inademen en rustig afgewacht te hebben hoe de situatie zich heeft ontwikkeld, hebben we onze plannen hierop aangepast. Draaimolen Festival zal dit jaar niet in haar originele vorm plaatsvinden. Maar waar één deur sluit, gaat een andere open …’ Aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.  

Nieuwe eenmalige variant
Draaimolen betreed deze zomer vertrouwd terrein, het prachtige MOB Complex, voor een geheel nieuwe en eenmalige variant van Draaimolen Festival. Een variant die ruimte biedt aan meer creativiteit en aansluit bij de wereld in de huidige omstandigheden. De organisatie kondigt een reeks van maar liefst tien evenementen aan met doordeweeks prachtige live concerten en in de weekenden intieme festivaldagen.  

Daarnaast laat de organisatie alvast weten dat ze een line-up aan het creëren zijn om je vingers bij af te likken: ‘met onverwachte back-to-backs die nog nooit eerder hebben plaatsgevonden, inclusief onze jaarlijkse geheime b2b, enkele wereldpremières van unieke live-acts en speciale stage hostings door oude en nieuwe vrienden.’ Eén van de welbekende podia in het bos zal geheel worden getransformeerd tot het perfecte decor voor alle dagen, met uiteraard zeer beperkte capaciteit.  

De exacte data van de aangekondigde evenementen zijn: 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18 en 19 september . Meer informatie over de tickets en de line-ups zal binnenkort bekend gemaakt worden.  

Tickets
Voor elke datum zijn er dagtickets beschikbaar en we hebben ook een klein aantal weekendtickets voor vrijdag t / m zondag. Door de pandemie is de capaciteit zeer beperkt.

Uiteraard kunnen onze trouwe fans die vorig jaar een (gedeeltelijke) donatie van hun Draaimolen Festival 2020-tickets hebben gedaan, tickets kopen voorafgaand aan de reguliere kaartverkoopdatum.   Binnenkort volgt meer informatie.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ