Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Nachtclubs openen deuren tijdens 'clubwalk'Honderden liefhebbers van nachtclubs kunnen over een week meedoen aan een "clubwalk" door de stad. Tijdens de tocht door de stad mogen ze ook, met maximaal twee tegelijk, bij de clubs naar binnen.  

Er doen vijf clubs mee: de Supperclub x Bar Rouge , Kopstootbar, Escape , Club NL en Disco Dolly x Cannibale Royale . De route duurt anderhalf tot twee uur. In de clubs draaien dj's en bij de uitgang krijgen de deelnemers een cocktail mee die ze mogen opdrinken als ze buiten lopen.  

Popelen
Tickets kosten zo'n 46 euro, dat bedrag wordt verdeeld over de vijf clubs. "Ik denk dat mensen staan te popelen om wat leuks te doen, dus het is een sympathieke actie, maar het is ook bedoeld om een paar eurootjes te verdienen", zegt Jamie van der Will, eigenaar van de Kopstootbar.  

Er worden 800 tickets verkocht voor de clubwalk op vrijdag 23 april, zaterdag 24 april en zondag 25 april. Per dag zijn dat er dus twee- tot driehonderd. Wel is het verdeeld in tijdvakken, zodat het niet te druk wordt. Inmiddels zijn er 75 tickets daadwerkelijk verkocht.

Tickets zijn op de site van Clubwalk verkrijgbaar.

Lopend een dansje
Van der Will zegt dat er in de minuut of vijf dat de clubs de deuren openen "lopend een dansje" gedaan kan worden, stilstaan mag binnen namelijk niet. Volgens hem worden de coronaregels niet overtreden. "Het is gecheckt. Er is een jurist mee bezig. Het is een legale walk en er wordt binnen geen drank gedronken."

Sinds 15 maart zijn de clubs al gesloten, al mochten ze in de zomer even open als bezoekers bleven zitten. Van der Will kijkt dan ook naar de clubwalk uit. "We willen mensen lekker het gevoel geven van uitgaan, maar wel op een verantwoorde manier."

Bron: AT5


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ