Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Nooit Meer Naar Huis goes to IJland!

 
Na een te gekke sit-down editie vorig jaar, hebben onze vrienden van IJland Amsterdam ons uitgenodigd om op 13 augustus 2021 met zijn allen NooitMeerNaarHuis te gaan. Dit betekent dat het nu tijd is voor het echte werk, waar je uiteraard niet meer hoeft te zitten en er geen beperkte capaciteiten meer zal zijn.

Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren! Op deze editie zullen wij met z’n allen het gemis van de lekkerste house en techno-tunes in de corona tijd dubbel en dwars inhalen.  

Wij kunnen jullie een ding verzekeren, en dat is dat je deze editie echt niet wilt missen!   Wat kunnen jullie verwachten?   De lekkerste house en techno-tunes,een lichtshow waar je U tegen zegt en natuurlijk niet te vergeten de aller gezelligste mensen!

Kaartverkoop start op: Vrijdag 23 april om 12:00 uur.
De kaartverkoop zal voor dit evenement wel iets anders in elkaar zitten dan je normaal gesproken gewend bent van ons. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we op 13 augustus ons feest kunnen laten doorgaan, maar er blijft een kans dat dit vanwege overheidsmaatregelen niet kan.

Daarom starten wij op 23 april om 12:00 uur met een aanbetaling van 50% van je ticket. Wanneer je de aanbetaling hebt voltooid, ontvang je een code. Via deze link kun je jouw ticket(s) kopen.

Zodra de datum definitief is sturen wij je een mail waarin je de betaling kunt afronden met behulp van deze code. Gaat het evenement onverhoopt toch niet door op last van de overheid, dan ontvang je de aanbetaling terug (excl. service fee).


Gaat het feest definitief door?
Dan ontvang je van ons een mail met daarin de mogelijkheid het resterende bedrag te voldoen. Zodra we deze betaling binnen hebben ontvang jij je definitieve ticket.*

Gaat het feest definitief niet door?
Dan ontvang je jouw aanbetaling van ons terug (uiterlijk binnen 4 weken en excl. service fee)

* Besluit je om jouw aanbetaling niet af te maken? Dan wordt deze niet gerestitueerd bij doorgang van het evenement. Dit wijkt af van onze Algemene Voorwaarden en is leidend.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ