Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Loveland 2021 Hotel Package inclusief laatste ticketsGoed nieuws voor wie wanhopig op zoek is naar een Loveland Festival-kaartje!

Sinds Loveland Festival 2021 in een recordtijd van twee weken uitverkocht was, is er veel vraag naar tickets voor ons 25-jarig jubileum.
 
4-Sterren Hotel
Vandaag zijn we blij en trots om de terugkeer van het Loveland Hotel aan te kondigen! Deze zomer nodigen we je uit in het 4-sterren Loveland Hotel om ons 25-jarig jubileum in stijl te vieren. Je boeking bij het Loveland Hotel omvat ook de allerlaatste Loveland Festival Weekend-tickets die beschikbaar zijn.

Vanaf donderdag 8 april om 12:00 uur openen de reserveringen.

Je kunt jouw verblijf aanpassen met meerdere extra's of jezelf verwennen met het Gouden Pakket! Trakteer jezelf op exclusieve afterparty's, rooftop BBQ of zelfs tweedaagse backstage-toegang en maak van je bezoek aan Loveland Festival het perfecte uitje voor een zomerfestival.

50% aanbetaling
We hebben er alle vertrouwen in dat we deze zomer de dansvloer met jullie zullen delen. Omdat dit echter onzekere tijden zijn, vragen wij slechts een aanbetaling van 50%.

Klik   https://loveland.nl/festival/hotel voor meer informatie over hoe je van jouw Loveland Festival weekend een onvergetelijke trip naar Amsterdam kunt maken in het Loveland Hotel!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ