Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Stereo Sunday lanceert kaartverkoop voor 2021Over 3 maanden samen met duizenden festivalgangers los in het Julianapark in Venlo. Als het aan Stereo Sunday ligt is het haalbaar. Het festival vertrouwt op eerdere woorden van het kabinet, waarin wordt aangegeven dat festivals na 1 juli weer gepland kunnen worden. Als het evenement onverhoopt niet door zou kunnen gaan wordt aanspraak gemaakt op een soort annuleringssubsidie.

Ticketverkoop
Vanaf woensdag 7 april om 19.00 uur kunnen festivalliefhebbers zich verzekeren van een ticket. Als bezoeker betaal je nu slechts een tientje aan, de rest van het bedrag wordt later verrekend. Op die manier is de drempel voor potentiële bezoekers lager in deze tijd.

Weekendtickets kosten € 25,- (excl. 3,- servicekosten) en geven toegang tot het festival op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli.

Geld terug garantie
Als het festival niet kan plaatsvinden op 2 en 3 juli hebben tickethouders altijd een keuze om hun geld terug te vragen of hun ticket te bewaren voor een nieuwe datum. Meer informatie omtrent de ticketverkoop is terug te vinden op www.stereosunday.nl .

Dubbel feest dankzij Summer Carnival
Het thema lag al ver voor het virus vast, het festival viert namelijk haar 11e editie. Het festivalterrein staat daarom volledig in het teken van Summer Carnival. Een tipje van de sluier? Kleurrijke danseressen, gemaskerde figuren en een vleugje ‘Limburgse Vastelaovend’.

Programma
Het programma is dit jaar erg gevarieerd. Van internationale top DJ’s tot artiesten van Nederlandse bodem. Er zijn nog geen artiesten aangekondigd maar de volledige line-up volgt deze maand nog laat de organisatie weten. Houd daarom de social media kanalen goed in de gaten!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ