Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Start reguliere ticketverkoop Solar Weekend FestivalNa regen komt SOLAR! Er is weer licht aan het einde van de tunnel: tijd om te festivallen! Op vrijdag 2 april om 12:00 uur barst de verkoop voor Solar Weekend 2021 - dat plaatsvindt van 29 juli tot en met 1 augustus - los. Een groot deel van de kaarten verkocht Solar al in 2020, voor de resterende tickets start op vrijdag 19 maart een pre-registratie. Wie zich registreert, pakt voorrang en koopt één uur voor de officiële start van de kaartverkoop zijn festivalkaarten. De pre-registratie ticketverkoop start op 2 april om 11:00 uur!  

Solar 2021 vindt plaats op 29, 30 en 31 juli & 1 augustus aan De Maasplassen in Roermond.

Reguliere ticketverkoop start om 12:00 uur op vrijdag 2 april: solarweekend.com


Niet de volle mep, maar een aanbetaling  
Ook al ziet het ernaar uit dat een feestje deze zomer gegeven mag worden, houdt de organisatie toch een kleine slag om de arm. Daarom betaalt de bezoeker niet de volle mep, maar een aanbetaling van €10 (exclusief servicekosten). Zodra er écht groen licht is en die festivalzomer daadwerkelijk plaats gaat vinden, voldoet de bezoeker het resterende bedrag. Mochten er deze zomer onverhoopt geen festivals zijn, dan zijn de tickets van 2020 én de aanbetaalde tickets voor 2021 gewoon geldig voor Solar 2022.  

Na een jaar zonder festivals, ziet de zomer van 2021 er een stuk zonniger uit. En hoe kun je dit beter vieren dan een vakantie in eigen land? Aan De Maasplassen van Roermond, op Solar. Met eindelijk weer een festivalzomer in het vooruitzicht, trekken we de dansschoenen uit de kast. Op naar Solar 2021.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ