Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

ADE 2021 Paradiso: Avalon Emerson, Speedy J, en meerDit najaar viert Amsterdam Dance Event haar 25-jarig bestaan. Van 13 tot en met 17 oktober 2021 staat de hoofdstad volledig in het teken van elektronische muziek in al zijn verschijningsvormen. Paradiso sluit hierbij aan en presenteert de eerste bevestigde artiesten, waaronder Avalon Emerson, Speedy J presents STOOR live, Tchami, Fritz Kalkbrenner, YĪN YĪN + L’Eclair en Cory Wong. Tickets voor de nieuw aangekondigde programma’s zijn vanaf vrijdag 26 maart om 10:00 verkrijgbaar.

Blikvangers in de grote zaal
De ADE-week in Paradiso begint op woensdag 13 oktober in stijl met Fritz Kalkbrenner en zijn soulvolle house met melancholische melodieën. De donderdagnacht wordt aangevoerd door de Amerikaanse dj/producer Avalon Emerson, die even geliefd is om haar avontuurlijke techno- en houseproducties als om haar wervelende sets. Niemand minder dan Tchami luidt het weekend in. Liefhebbers van EDM en future house kunnen hun hart ophalen bij de show van de Parijse dj op vrijdag 15 oktober. De dag erna is het tijd voor Speedy J presents STOOR live. Samen met verschillende muzikanten en videokunstenaars zorgt de technoveteraan voor een geheel geïmproviseerde, audiovisuele sessie. Het team van Ziongate neemt de grote zaal daarna tot diep in de nacht over met Cloud 8 x Ziongate presents TRIBES, waarbij genres als afro-house, gqom en amapiano te horen zijn.

Paradiso Noord en Super-Sonic Jazz
Deze eerste aankondiging zet ook de toon voor het programma in Paradiso Noord. Daar begint de week met flink wat uren donkere drum-'n-bass van Black Sun Empire op woensdag 13 oktober. Op vrijdag 15 oktober presenteert Ticket to the Tropics een liveshow vol psychedelische Thaise funk, disco, jazz en elektronica; de bands YĪN YĪN en L’Eclair nemen de bezoeker mee op een ultieme muzikale trip. Terug naar Paradiso, want daar presenteert het Super-Sonic Jazz Festival twee liveprogramma’s op zondagavond. Zo staat de energieke funkgitarist en zelfbenoemd 'hype-man' Cory Wong op het podium van de grote zaal en zorgt het negenkoppig collectief Nubiyan Twist voor een strakke show in de kleine zaal. Meer artiesten voor het ADE-programma in Paradiso volgen.

De weg naar ADE 2021
Met oog op het huidige vaccinatiebeleid en de snellere testcapaciteit verwacht ADE de heropening van de dance-industrie tijdens de 25ste editie te kunnen vieren. De organisatie werkt nauw samen met de gemeente Amsterdam om de best mogelijke festivalervaring te kunnen bieden, terwijl de veiligheid en gezondheid van bezoekers te allen tijde wordt gewaarborgd. Uiteraard met een vol en divers programma voor muziekliefhebbers, professionals én artiesten.

De shows van Fritz Kalkbrenner, Black Sun Empire en Nubiyan Twist konden eerder niet doorgaan vanwege de geldende coronamaatregelen en zijn daarom verplaatst naar nieuwe data tijdens de ADE-week. Tickets voor deze programma’s zijn al verkrijgbaar via de website van Paradiso.

Woensdag 13 oktober
Fritz Kalkbrenner LIVE in Paradiso
Black Sun Empire in Paradiso Noord

Donderdag 14 oktober
Avalon Emerson in Paradiso

Vrijdag 15 oktober
Tchami in Paradiso
YĪN YĪN, L’Eclair in Paradiso Noord

Zaterdag 16 oktober
Speedy J presents STOOR live in Paradiso
Cloud 8 x Ziongate presents TRIBES in Paradiso

Zondag 17 oktober
Cory Wong in Paradiso - Super-Sonic Jazz
Nubiyan Twist in Paradiso - Super-Sonic Jazz


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ