Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Kom ronddartelen tijdens Zongenoten Festival 2021Heads up zonaanbidders! Wij ontwaken weer langzaam uit onze winterslaap. Het wordt weer tijd om uit je schelp te kruipen want de zon begint steeds uitbundiger te schijnen en de zomer ligt in het verschiet. Met je hoofd in de wolken, dansend tussen het groene gras. En dat een complete zomerdag lang. Dat betekent: Zongenoten, hét zondagse en zomerse hoogtepunt aller tijden!

Het is weer tijd om met jullie in volle glorie, heerlijk te genieten van de zoete zonnestralen op je gezicht, elkaar te koesteren op de kolkende dansvloer en oneindig veel herinneringen te maken met een grijns die breder is dan je gezicht zelf! Samen met jullie zetten we de oevers van recreatiegebied de IJzeren Man om in een tropisch paradijs. Kom ronddartelen op de zonnigste dag van het jaar tijdens het Zongenoten Festival op zondag 18 juli!

Kaartverkoop
Zet je reet gereed op donderdag 25 maart om 12:00 uur want dan start de ticketverkoop van dit grandioze gekkenhuis!

De ticketverkoop zal dit jaar iets anders verlopen dan je gewend bent. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we elkaar deze zomer weer kunnen zien. Maar omdat er ook in juli een kans bestaat dat het mogelijk niet doorgaat willen we graag met jullie meedenken. Wanneer je nu een ticket koopt, hoef je alleen maar een aanbetaling van €10 (+ €1 service fee) te doen. Makkelijker kunnen we het niet maken toch?

Gaat Zongenoten Festival door?
Dan ontvang je van ons een mail om het resterende bedrag te voldoen waarna jij je definitieve festival ticket ontvangt.

Gaat Zonvergoten Festival niet door?
In dat geval ontvang je binnen 2 weken je aanbetaling terug (ex. service fee).
Wij willen niks liever dan op zondag 18 juli weer samen met jullie de zon aanbidden op de dansvloer. Koop je ticket, spreek de hoop uit en zorg dat je erbij bent!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ