Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Lovelee Radio brengt het nachtclub gevoel thuisLovelee Radio verlengt 7,5 uur durende avondklok sets met 3 weken na de persconferentie op 23 februari. Met de ingang van de avondklok afgelopen januari, zijn zij begonnen met het hosten van de speciale avondklok sets. Deejays ‘sluiten zichzelf op’ voor een 7,5 uur durende set van 21:00 tot 04:30 uur.   Lovelee Radio is in september 2020 ontstaan uit nachtclub en poppodium Lovelee. Lovelee Radio kan geluisterd worden via de Lovelee website , Facebook of Twitch . Alle voorgaande shows zijn terug te luisteren via Soundcloud .    
 
Deejays als Makcim b2b Just Peter (VBX), Boris Werner (Caught In A Bubble), Ingi Visions (Slapfunk) hebben de afgelopen weken al gedraaid bij Lovelee Radio. De komende weken zullen Wouter S (Kompai) en Luuk van Dijk (Dark Side Of The Sun) de revue passeren. Nieuwe artiesten zullen binnenkort bekend worden gemaakt.  
 
Lovelee gelooft - nu meer dan ooit - dat het belangrijk is om mensen ‘samen’ te brengen en positiviteit te verspreiden om de pijn te verzachten tijdens de avondklok. De dagen en nachten waarin we nog steeds niet uit kunnen gaan lijken steeds langer te duren. Het gevoel van een drukke, broeierige nachtclub is in onze herinnering aan het vervagen. De nachtscène ligt op zijn gat, maar muziek blijft altijd verbinden.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ