Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Kamping Kitsch Club is een dag schaamteloos los gaanHet zelfbenoemde enige echte, grootste en ordinairste verkleedfeest van de wereld Kamping Kitsch Club is een van de grootste en waarschijnlijk het meest spraakmakende evenement van België. Afgelopen jaar zou in Eindhoven de derde editie in ons eigen land hebben plaastsgevonden onder de naam ‘Kamping Kitsch Club Holland’ en de organisatie gaat er alles aan doen om dat feest deze zomer wel door te laten gaan.

Als 1 juli de festivalpoorten weer open mogen wil Kamping Kitsch Club Holland op 24 juli 2021 op Landsard Beach in Eindhoven de viering van ultieme vrijheid belichamen. Organisator Roel Berends: ‘na ruim een jaar van beperkingen is ons evenement de ultieme tegenhanger is van de wereld waar we de afgelopen tijd in zaten.’

Kamping Kitsch Club Holland staat voor het ultieme gevoel van vrijheid, een wereld zonder schaamte. ‘Ons festival is eigenlijk een wereldje op zich, weg van de realiteit. Zodra we weer mogen willen we met onze bezoekers dan ook in sprint, richting het randje en er met een salto overheen. Duizenden mensen verkleed als hun ordinaire alterego, die in witte sokken op slippers genieten van de meest bizarre, (soms/vaak) smakeloze en bijzondere optredens. Wij zijn exact waar de wereld van nu behoefte aan heeft, een dagje helemaal los’, aldus organisator Lars den Otter.

Het evenement zou eigenlijk begin juni plaatsvinden en de organisatie heeft goede hoop dat er eind juli weer mogelijkheden zijn. ‘Als er ruimte komt willen we er als één van de eerste bij zijn, we voorzien een editie die waarschijnlijk lastig te evenaren zal zijn en waar veel bezoekers misschien nog lang spijt van zullen hebben...maar waarvan iedereen zal zeggen, het was het waard’, aldus Roel Berends.

Ticketverkoop
Vanaf aanstaande zaterdag 27 februari om 11:00 uur zijn er aanbetaling tickets verkrijgbaar voor €10,- excl €1,- fee. via kampingkitschclub.nl .

Met deze tickets garandeer je jezelf van toegang en betaal je het restbedrag wanneer het evenement doorgaat. Mocht het evenement niet door kunnen gaan krijg je je aanbetaling terug. Ruim 70% van de tickets is vorig jaar al in de voorverkoop verkocht en de organisatie verwacht dan ook dat het erg snel zal gaan.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ