Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

HRFST Festival 2021: oude bunkers en flinke bassen

HRFST Festival 2021   Bunnik

Goed nieuws voor de organisatie en bezoekers van HRFST Festival, de voorbereidingen gaan van start. Oude bunkers, flinke techno bassen, donkere bieren en blije bezoekers. Iets waar de organisatie met smart op wacht! De poorten van het prachtige Fort bij Vechten waren lang gesloten voor festivalbezoekers, maar de overheid heeft nu toch écht het startsein gegeven.

Dankzij het garantiefonds dat de overheid beschikbaar stelt, worden de gemaakte onverzekerde kosten terugbetaald wanneer het festival tóch geen doorgang kan vinden. De organisatie kan hierdoor de gekochte tickets terugbetalen en zo loopt de bezoeker geen risico.

Het geluk van de organisatie van HRFST kan niet op. “We vinden het altijd fijn dat ons festivalseizoen niet in september stopt, maar we nog een prachtig exemplaar hebben staan in het kleurrijkste seizoen van het jaar! HRFST wordt ieder jaar door veel mensen bezocht die (net als ons) nog geen afscheid willen én kunnen nemen van het festivalseizoen. Na een jaar niets doen, hebben we flink wat in te halen... wij verwachten dus ook dat dit jaar de opkomst nog hoger zal zijn.” aldus de organisatie.

Eindelijk weer losgaan in de paddenstoelengrot op de fijnste techno, ben helemaal in je element bij de disco-classic techno stage of geniet van de beste tech-house sets in het vossenhol. Samen blazen we die laatste blaadjes van de bomen.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag, 26 februari, om 12.00 uur. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ben er snel bij, de organisatie garandeert haar bezoekers een ontzettend toffe editie!

Tickets bestel je vrijdag hier: www.hrfst.nl

02-10-21 HRFST Festival 2021

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57667

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ