Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Crazy Sexy Cool Festival start kaartverkoop

Crazy Sexy Cool Festival 2021   Rotterdam

Goed nieuws voor de fans van Crazy Sexy Cool Festival, dankzij het garantiefonds van de overheid kan de organisatie starten met de voorbereidingen van het Rotterdamse festival. Vrijdag 26 februari starten ze met de verkoop van de laatste tickets. Het festival verwelkomt in 2021 onder andere Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, Tabitha & Rolf Sanchez.

De overheid heeft bekend gemaakt zeker 300 miljoen euro te stoppen in een garantiefonds om het organiseren van culturele en andere grote evenementen weer op gang te brengen. Mocht het festival geen doorgang vinden op 7 augustus van dit jaar, dan staat de overheid garant. Wat betekent dat het festival kan blijven bestaan en wordt doorgeschoven naar 2022. Tickets blijven dan ook geldig voor 2022, of bezoekers kunnen hun geld terugvragen. De organisatie verwacht een grote opkomst, veel bezoekers hebben hun kaartje namelijk vorig jaar al gekocht. “Iedereen zit met smart te wachten op dat eerste festivals, we hebben echt wat in te halen!” Aldus Jeffrey Ghazi van de organisatie.

Crazy Sexy Cool Festival 2021   Rotterdam

LINE-UP VOOR 7 AUGUSTUS
De line-up van vorig jaar is doorgeschoven naar 7 augustus. Broederliefde was een keer eerder op het festival te zien en met veel nieuwe muziek op zak belooft het een thuiswedstrijd te worden voor de Rotterdamse rappers. “We zijn onwijs trots dat we deze top artiesten aan ons hebben kunnen binden dit jaar.” Aldus de organisatie. “Daarnaast staan o.a. Dyna, Frenna, Jonna Fraser, Josylvio, Lil Kleine, Poke, Rolf Sanchez, Snelle & De Lieve Jongens Band, Tabitha en The Partysquad op 7 augustus bij ons in het Zuiderpark.” Later worden nog veel meer namen aan de line-up toegevoegd.

AANDACHT VOOR ENTERTAINMENT & DECOR
Uniek aan het festival is de hoeveelheid aandacht die in het decor en entertainment gaat zitten. Elk jaar wordt een uniek thema tot leven gebracht, waardoor bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in een andere wereld. Dit jaar is dat thema: American Dream. “Op 7 augustus reis je door het beloofde land waar cowboys hun revolver trekken, de hamburgers Supersize zijn en de gokkasten van Las Vegas non-stop rinkelen.”

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop start vrijdag 26 februari om 12:00 uur . Veel bezoekers hebben hun ticket(s) gehouden. Er zijn dus nog maar een beperkt aantal ticket beschikbaar voor de verkoop.

Crazy Sexy Cool Festival 2021   Rotterdam

IN HET KORT
Datum:   Zaterdag 7 augustus 2021
Openingstijden:  
13:00 tot 23:00 uur
Locatie:  
Zuiderpark Rotterdam
Minimum leeftijd:  
18 jaar
Tickets & info: Aftermovie 2019:  
www.crazysexycoolfestival.nl

07-08-21 Crazy Sexy Cool Festival 2021

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 57666

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ