Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Kaartverkoop Dance Valley 2021 start 25 februari

Dance Valley 2021   Spaarnwoude

Het heeft een tijdje geduurd, maar de de vooruitzichten voor de festivalzomer van 2021 worden beter en beter. Wij zijn er van overtuigd dat we je deze zomer weer bij ons in de vallei mogen verwelkomen. Let op, alle kaarten van vorig jaar zijn dit jaar nog steeds geldig. Dat betekent dat we minder kaarten beschikbaar kunnen stellen. Schrijf je in en ontvang als eerste de ticketlink. Zorg dat je niet misgrijpt!

Koop in twee delen
Wij zijn er van overtuigd dat Dance Valley dit jaar doorgaat, maar we kunnen niet in de toekomst kijken. Dus, als je een kaartje koopt betaal je eerst de ene helft als aanbetaling en later, wanneer er definitief groen licht is, betaal je de andere helft.  

Grijp niet mis!
Alle kaarten van 2020 blijven geldig in 2021. Dat betekent dat er dit jaar een beperktere hoeveelheid kaarten beschikbaar is. Zorg dus dat je niet misgrijpt en schrijf je hier in !

Kaarten 2020 bljven geldig
Heb je vorig jaar al een kaartje gekocht? Hartstikke leuk! Je hoeft niets te doen. Je kaartje is nog steeds geldig en je bent er gewoon bij!

Aanbetaling retour
Mocht Dance Valley toch niet doorgaan vanwege de coronasituatie, dan ontvang je je aanbetaling (ex. servicekosten) weer terug.  
 

14-08-21 Dance Valley 2021

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 55233

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ