Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

New York is van plan grote locaties te heropenenIn maart 2020 werden clubs en locaties voor livemuziek in New York City gedwongen te sluiten als gevolg van een bevel van burgemeester Bill DeBlasio om de verspreiding van het coronavirus te helpen vertragen.

De gouverneur van NYC, Andrew Cuomo, heeft nu aangekondigd dat de stad, die een van de zwaarst getroffen was aan het begin van de COVID-19-pandemie, later deze maand zal beginnen met het heropenen van locaties met voorzorgsmaatregelen.

Na succesvolle tests van sportevenementen, kunnen locaties vanaf 23 februari 2021 heropend worden met goedkeuring van het ministerie van Volksgezondheid van de staat, en bezoekers moeten binnen 72 uur na het evenement een negatieve PCR-test overleggen. Maskers zijn ook verplicht en de temperatuur van de gasten wordt bij aankomst gecontroleerd. Als de capaciteit van de locatie groter is dan 10.000, wordt het bezoekersaantal beperkt tot 10%.

"De waarheid is dat we niet gesloten kunnen blijven totdat iedereen is ingeënt", zei Cuomo in een verklaring, "de economische, psychologische en emotionele kosten zouden ongelooflijk zijn."

In augustus vorig jaar kwamen meer dan 150 locaties in New York samen om de New York Independent Venue Association te vormen.

Gisteren (10e) werd onthuld dat de staat New York meer dan 300 gratis pop-upkunsten en -muziekoptredens zal organiseren in een poging om 'de heropleving van de kunsten te versnellen' en de geest en het emotionele welzijn van New York nieuw leven in te blazen.

Bron: DJMag

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ