Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Bass Events vastbesloten om krijger wakker te schuddenNa een lange periode zonder adrenaline, is Bass Events vastbesloten om de krijger in je weer wakker te schudden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De exclusieve voorverkoop voor Reverze 2021 ‘Wake of the Warrior’ voor alle vooraf geregistreerde fans start morgen, woensdag 10 februari om 19.00 uur via w ww.reverze.be .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vooraf geregistreerde fans hebben een e-mail ontvangen met alle details van de voorverkoop. (zorg ervoor dat je jouw spam-map controleert).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het aantal voorregistraties was extreem hoog, dus het kan zijn dat er bij de start van de algemene kaartverkoop op maandag 15 februari 2021 om 19.00 uur nog maar een zeer beperkt aantal tickets over is, of geen - als alle tickets via de pre-registratie verkoop.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een ander belangrijk feit om te weten is dat Reverze 2021 alleen een Sportpaleis-editie wordt met een limiet van 12.500 tickets.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In het geval dat het evenement niet kan plaatsvinden op 18 september 2021, worden tickets automatisch overgedragen naar de volgende editie van Reverze, die zal plaatsvinden op 12 maart 2022.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mis jouw kans niet om deel uit te maken van, wat we beloven, de beste editie van Reverze ooit!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ