Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Beachrockers Festival 2021 start voorverkoopMet een gezonde dosis positiviteit kijken we uit naar de zomer! We merken aan alles dat we snakken naar saamhorigheid, gezelligheid & een lichtpuntje in de agenda. Daarom starten we met de voorverkoop van Beachrockers 2021.

Onlangs maakte het kabinet bekend dat het hoopt dat evenementen na 1 juli weer kunnen plaatsvinden. Aangezien Beachrockers in het weekend van 2 & 3 juli valt betekent dat er een reële kans is dat Beachrockers kan doorgaan. Maar omdat we hoe dan ook Beachrockers willen laten doorgaan in 2021 hebben we een reserve datum aangevraagd. Mocht 2 & 3 juli te vroeg komen dan proberen we te verplaatsen naar het weekend van 27 & 28 augustus.

Aanbetaling-tickets:
Betaal nu 10 euro (+ service fee) als aanbetaling, en betaal de rest als het festival definitief doorgaat. Gaat het festival niet door, dan ontvang je binnen 10 werkdagen de aanbetaling terug. Zoals je misschien wel weet zijn we elk jaar ruim van te voren uitverkocht. Met andere woorden, wacht niet te lang. (Heb je al een ticket? Dan hoef je niks te doen, je ticket is geldig)

Tickets zijn te koop op donderdag 11 februari vanaf 13:00 uur via deze link .We kijken hoopvol uit naar de toekomst en doen er alles aan doen om weer een fantastisch weekend te organiseren aan het Tjeukemeer. Want we voelen dat de drang om weer samen te proosten & dansen enorm is!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ