Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Aftermovie Boothstock & Boothstock Dj's bij jouw online borrelLieve Boothstock bezoekers. Het was natuurlijk een jaar voor in de boeken, en dat was niet perse positief. Maar daar is al genoeg over gezegd en geschreven. Een ding weten we wel: we missen jullie, de festivals en alles en iedereen eromheen. Maar we hopen dat deze aftermovie van 30 minuten net zo'n grote lach op jullie gezicht tovert als bij ons.  

Bij het zien van deze beelden weten we waar we het voor doen en dat het de moeite waard is geduldig en positief te blijven De komende periode zorgen we er uiteraard voor dat we iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de 9e editie, in het 10e jaar, van Boothstock.  

Voor nu: blijf gezond en we wensen iedereen een beter 2021.  
Blijf op de hoogte van komende editie via ons officiële Facebook event en klik hier voor de 30 minute aftermovie met een mix van Michel de Hey.

BOOTHSTOCK DJ’S IN JE HUISKAMER OF KANTOOR?  

Het team van Feestdagenopjebeeldscherm organiseert online (nieuwjaars)borrels en disco’s. Het is mogelijk om artiesten als Michel de Hey, DJ Irwan of Mr. White voor en bedrag van €500 tot €1000 te boeken voor een online borrel via Zoom, Teams of Meet (privé of zakelijk). Wil je hier meer over weten, check dan de website !


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ