Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Tijd om even bij te kletsen, lieve vunzigerds!Het zit er bijna op. De laatste loodjes voordat we dit hoofdstuk af kunnen sluiten, en op een nieuwe bladzijde verder kunnen. Allereerst hopen we natuurlijk van harte dat het goed met je gaat, en dat je het afgelopen jaar toch wat stappen hebt kunnen zetten. Count your blessings, zo houden we de hoop erin.
 
Nog steeds proberen we in de rollercoaster van vandaag zo goed en zo kwaad als het kan dingetjes uit de grond te stampen, zodat we jullie linksom of rechtsom toch wat kunnen geven om naar uit te kijken. Wat jullie de komende tijd nog kunnen verwachten? Laten we even bijpraten.  

Cadeaubonnen


Nog geen kerstkadootje onder de boom voor je vunzige besties? We got you!  

Met onze cadeaubonnen geef je je lover, bestie of mams een beetje vunzigheid om naar uit te kijken. Wanneer de maatregelen het weer toelaten, scoor je met zo'n cadeaubon een kaartje voor één van onze feestjes of het Vunzige Deuntjes Festival. Extra leuk: Bij aankoop van een cadeaubon krijg je ook nog eens 10% bovenop de aankoopwaarde, en dat is natuurlijk helemaal lekker meegenomen deze dagen!

Koop hier je cadeaubon(nen).


Goodbye 2020 Livestream
Op dinsdag 29 december pakken we voor de laatste keer dit jaar uit, en spoelen we de zure nasmaak van 2020 weg met een extra feestelijke Veel Osso-livestream! Vanuit Paard Den Haag geniet je deze avond van vunzige vibes, dwarrelende deuntjes, en hete live acts: wij trekken jullie die donkere dagen wel door liefjes, no stress.

We hebben het afgelopen jaar ons kruit drooggehouden, dus dat betekent flinke knallers om de bad vibes van het oude jaar weg te jagen!   Benieuwd wie er 29 december met ons meekomen?  

LINE-UP
Poke - Bokoesam - Vunzige Deuntjes Soundsystem - Adje -   Dopebwoy- AfroBros- DJ WEF- Rockefellababe

Facebookevent


Enquete seksuele intimidatie
De laatste weken hebben we ons via Instagram druk gemaakt om het onderwerp seksuele intimidatie in het uitgaansleven. Jullie input was glashelder: er is veel werk aan de winkel. Verhalen van intimidatie, geweld en discriminatie waren vaker regel dan uitzondering.

Dit kan en mag niet de standaard zijn. Daarom willen we graag verder met jullie in gesprek gaan, waarbij we het onderwerp en de problemen in kaart brengen, en samen kunnen kijken waar we als organisatie het verschil kunnen maken. Jullie ervaringen, input en feedback is daarin super waardevol. De eerste stap in onze campagne is deze enquête, zodat we een beter beeld krijgen van het probleem.

Enquete


Trackrelease


Afgelopen vrijdag brachten we met Vunzige Deuntjes Soundsystem onze nieuwe track ‘Yo Que Se’ uit. Een heerlijke Spaanstalige tune, die het verhaal verteld van twee geliefden op afstand. Ondanks hun gevoelens voor elkaar, drijven ze door ruis op het kanaal langzaam van elkaar weg.  

‘Yo Que Se’, letterlijk ‘Weet Ik Veel’, ontstond tijdens het laatste schrijverskamp van Vunzige Deuntjes in het WestCord Fashion Hotel. Hiervoor werkten we samen met Flori del Pino en Gianni Rota, twee rijzende sterren in het Latin-segment. Staat ‘ie bij jou al op repeat?

Spotify


Stage
We zijn heavy in need van nieuwe top-stagiaires!   Wil jij vanaf februari vlammen tijdens een marketing, video, vormgeving- of productiestage? Vooraan staan wanneer er weer dingen mogen?

Niet te lang wachten, klik hier voor meer info over de vacatures.


Als laatste willen we iedereen natuurlijk een gezonde, gezegende en gelukkige jaarwisseling wensen. Hopelijk kun je de laatste dagen van het jaar nog wat mooie momenten sprokkelen met je naasten, en 2020 vrolijk en vunzig afsluiten. We zien elkaar snel weer, beloofd.

Liefst, Vunzige Deuntjes  


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ