Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

De donkere dagen worden gezelliger met Sneeuwbal Thuis Festival


Na de festivalloze zomer gaan we helaas ook een winter zonder festivals tegemoet. Sneeuwbal Winterfestival kan komend jaar niet doorgaan... Maar op 29 januari 2022 zullen we dit dubbel en dwars inhalen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!  

We laten je natuurlijk niet helemaal in de kou staan... De donkere dagen voor kerst worden ineens veel gezelliger met Pinguïnbord. Dat is Ganzenbord, maar dan mét festivalgevoel. Zet de drank maar koud en ga op in ons Sneeuwbal Thuisfestival.  

Niet voor domme gansjes  
De winterse gezelligheid van Sneeuwbal Festival komt tijdens deze donkere dagen gewoon naar jou toe! Daag je vrienden, huisgenoten of familie uit voor een potje Pinguïnbord. Dus zet de drank koud en zorg dat je niet op de EHBO belandt.

Wat heb je nodig?  
Print het spelbord, de spelregels en de pionnen uit en zorg dat je twee dobbelstenen, een bratwürst, handschoenen en genoeg te drinken (o.a. Flügels) bij de hand hebt.  


Download 'm hier!

Geen printer?  
Heb je geen printer? Kijk dan je liefste vrienden of je oudtante met printer uit 1986 eens lief aan. Je kunt natuurlijk ook terecht in een copyshop (o.a. Multicopy is nog open) of bestel een Sneeuwbal Wintertrui om het spel in stijl te kunnen spelen en wij sturen, samen met de trui, het spelbord geprint naar je op!  


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ