Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Check hier de officiële Tomorrowland Magical New Year’s Eve trailerDuik voor het eerst in de 4 digitale podia en ontdek waar Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer, Martin Garrix, DJ Snoopadelic en nog veel meer zullen aftellen tot 2021.

Vandaag, met nog maar 15 dagen tot oudejaarsavond, onthult Tomorrowland de officiële trailer voor zijn magische oudejaarsfeest Tomorrowland 31.12.2020. Tomorrowland staat klaar om miljoenen mensen van over de hele wereld te verwelkomen op de grootste avond van het jaar en haalt alles uit de kast om een ​​onvergetelijk eindejaarsfeest te creëren. Naast een met sterren bezaaide line-up met artiesten van wereldklasse als Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kölsch b2b Joris Voorn, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix, DJ Snoopadelic en nog veel meer, Tomorrowland zal een legendarische show neerzetten die dit jaar knallend zal eindigen.

Hoewel er dit jaar geen beats klonken op de Holy Grounds van De Schorre of het feesteiland Ibiza, heeft het team achter het Belgische festival de gloednieuwe digitale entertainmentlocatie NAOZ gecreëerd. De afgelopen maanden hebben honderden mensen dag en nacht gewerkt om de grootste digitale feestzaal ter wereld te maken die voor het eerst gebruikt gaat worden. Met meer dan 65.000 virtuele vlaggen van 193 verschillende landen, 1.200 virtueel vuurwerk, 2.750 virtuele lichten en 152 virtuele camera's, zal Tomorrowland's oudejaarsavondfestival anders zijn dan ooit tevoren. Er werden zelfs extra's ingehuurd - allemaal COVID-19-proof - om te zorgen voor realistische publieksgeluiden, gejuich, applaus en meezingers.

Ontdek hier de officiële trailer van Tomorrowland 31.12.2020 en duik in de gloednieuwe digitale entertainmentlocatie NAOZ en zijn 4 betoverende digitale podia Melodia, Atmosphere, Planaxis en Pulse. De trailer toont verbluffende beelden in NAOZ en geeft fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten op het digitale terrein, waarin enkele van de meest iconische festivalthema's van Tomorrowland zullen worden gebruikt.  
Nog geen plannen voor oudejaarsavond? Tickets en pakketten voor Tomorrowland 31.12.2020 zijn hier nog steeds verkrijgbaar en maak je klaar om het nieuwe jaar in te dansen op de beats van 25 van de beste artiesten ter wereld - inclusief een speciale countdown om middernacht.  

De line-up:
- Armin van Buuren
- Artbat
- Boys Noize
- Brennan Heart
- CamelPhat
- Charlotte de Witte
- Coone
- Da Tweekaz
- David Guetta
- Dimitri Vegas & Like Mike
- Diplo
- Duck Sauce
- D-Block & S-te-Fan
- Jack Back
- Kölsch b2b Joris Voorn
- Lost Frequencies
- Maceo Plex
- Major Lazer
- Martin Garrix
- Meduza
- Netsky
- Snoop Dogg aka DJ Snoopadelic
- Sub Zero Project
- Tchami


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ