Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Wees een beetje lief voor elkaarWij plaatsen niet zo vaak een bericht op persoonlijke titel. Voornamelijk publiceren we persberichten van organisaties om hun event(s) meer exposure te geven via onze platformen omdat wij veel danceliefhebbers bereiken.

Maar na het posten van de tussentijdse resultaten van de data die wij hebben verzameld met de poll ‘ met sneltest naar festival? ’, willen we toch even wat kwijt.  

Al 8 maanden zijn er geen evenementen en festivals, dus is er helaas ook nagenoeg geen content om te communiceren. Desalniettemin proberen wij onze members, partyorganisaties, fans en volgers zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

En het laatste nieuws op dit moment is, dat er een heel klein beetje licht in de donkere corona-tunnel begint te schijnen voor de evenementenindustrie. Zo mogen Mojo en ID&T een testevent organiseren om duidelijk in kaart te brengen wat een eventuele oplossing zou kunnen zijn. Maar ook de komst van een ‘werkend’ vaccin dat waarschijnlijk nog dit jaar op de markt komt zorgt voor het nodige rumoer.  

Juist omdat het na zo’n lange tijd weer wat gaat ‘borrelen’ bij veel organisaties en publiek, hebben wij een aantal polls gemaakt om inzicht te krijgen wat de danceliefhebber denkt over zaken zoals een sneltest, vaccinatie etc. Niet alleen vinden wij dat zelf interessant maar we denken dat je dat als partyliefhebber zelf ook wil weten. Binnen no-time was er zoveel response op de polls, dat we alvast de tussentijdse resultaten van de eerste enquête hebben gepost. Maar nu komt ie.

We wisten dat er verdeeldheid is in Nederland en dat de stemming grimmiger is geworden maar holymoly, we wisten niet dat het zo erg was. Bij, en uit de reacties, lazen we zoveel wantrouwen, veroordeling, felheid, venijn en frustratie. Dit hebben we nog niet eerder gezien en zijn er echt van geschrokken.  

Lieve mensen, we zitten met z’n allen in deze shit en we willen er ook allemaal zo snel mogelijk uit. Iedereen wil terug naar het normale leven. Maar wat je mening ook is, heb ook respect wat een ander denkt. Dat je het ergens niet mee eens bent, prima. Dat is normaal, gezond zelfs, daar kan gewoon over gediscussieerd worden. Maar wel op een normale respectvolle manier. De hardheid, het venijn, het elkaar direct keihard veroordelen zonder in gesprek te gaan is echt zorgwekkend en nergens voor nodig.  

Wees alsjeblieft gewoon een beetje lief voor elkaar. Als we dat niet meer doen wordt het echt een puinhoop.  

Stel je anders voor dat je elkaar treft op jouw favoriete festival en in gesprek raakt. Dan zul je waarschijnlijk ook respect hebben voor een mening die anders is dan die van jezelf en toch gewoon met elkaar een biertje kunt drinken. Of een flesje water ;-)

Negatief zijn kan iedereen. Dat is zo simpel en makkelijk, dat kost geen enkele moeite.  

Een heel ander bericht dan dat je van ons gewend bent maar we wilden dit gewoon even kwijt. Wij blijven ondanks alles in ieder geval positief en gaan er nog steeds vanuit dat 2021 een jaar wordt met heel veel mooie events en festivals.  

Let's do this together!


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ