Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Beleef het virtuele evenement van het jaar!Op zaterdag 7 november 2020 zal AMF terugkomen met een grotere lineup dan ooit tijdens een speciaal virtueel evenement: AMF Presents Top 100 DJs Awards 2020. De vorige editie ging de boeken in als de snelst verkopende AMF allertijden en de editie van dit jaar zal wederom een viering zijn van dance muziek met de meest unieke AMF locaties ooit. AMF en DJ Mag hebben hun krachten gebundeld om Amsterdam om te toveren tot één grote nachtclub en het virtuele evenement van het jaar naar fans wereldwijd te brengen.

Check de headliner sets vanuit de meest iconische locaties in Amsterdam via AMF.TV en zorg ervoor dat je niks mist! De lineup (A-Z) van dit jaar bestaat uit niemand minder dan Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Don Diablo, Nicky Romero, een exclusieve set van de nummer 1 DJ ter wereld en een wereldpremière van Two Is One (II=I). Registreer voor het allerlaatste nieuws & maak je klaar voor het feestje van het jaar!

Thuis optimaal genieten van de show? Scoor je drankjes vooraf! Haal Desperados in huis zodat je helemaal klaar bent voor ‘AMF presents Top100DJs Awards 2020’. Party on, party safe!


Wil jij de unieke awardshow op groot scherm ervaren? ‘AMF presents TOP100DJs Awards 2020’ zal worden vertoond in alle Pathé & Euroscoop bioscopen. De show wordt om 20:00 uur vertoond in alle Pathé & Euroscoop bioscopen verspreid in Nederland. Scoor je ticket snel, want op = op.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ