Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Studio JACK opent op zaterdag 17 oktober voor de eerste keer haar deuren!

Studio JACK   Rotterdam

Heerlijk er even tussenuit? Wie, wat, waar? Is er wat te doen dan? Een flinke portie festival vibes, fijne deuntjes, live DJ’s, mooie dranken, een prachtige lunch en uiteraard een knallende middag uit?? Dat zou toch fantastisch zijn? Het kan, zelfs in Corona tijd! Studio JACK opent op zaterdag 17 oktober om stipt 12:30 uur voor de aller eerste keer haar deuren.

Langs de lijn op zaterdagmiddag kan niet meer en de bouwmarkt kunnen we inmiddels ook wel uittekenen. Lastig… dan maar ergens zitten? Het is nu namelijk wel heel exclusief en uniek om nog ergens een zitplekje te vinden, behalve op de bank in je eigen huis… Tijd om daar verandering in te brengen dus!

Tijdens deze eerste editie van Studio JACK zijn Chris Rox en Jasper Clash onze [draai] tafelgasten. In een unieke en intieme setting, denk aan Boilerroom, kun je genieten van een heerlijke lunch en flinke portie onvervalste House Music.

Bij binnenkomst wordt je naar je tafel gebracht. We voorzien je van een heerlijk welkomstdrankje en verder geniet je van een verrassend 3-gangen lunch menu uit de keuken van JACK. Ondertussen komen onze [draai] tafelgasten ook nog aan het woord, vertellen je wat over hun carrière, gemaakte blunders, muzikale en culinaire voorkeuren en hun visie op de toekomst.

Je kunt NU een plekje in onze ‘studio’ reserveren voor maar 44,50 euro per persoon.
Er is keuze tussen een tafel voor 2 en voor 4 personen. Reserveren kan via www.footclubevents.nl en om het gemakkelijk te maken, vragen we je ook om meteen alle gegevens van je mede tafelgasten in te vullen. LET OP: er is helaas maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

We zien je op zaterdag 17 oktober om 12:30 voor de eerste editie van Studio JACK!

Studio JACK
Raampoortstraat 10, Rotterdam
12.30 tot 16.30 uur
[Draai]tafelgasten Chris Rox en Jasper Clash
Reserveren & tickets via www.footclubevents.nl  

17-10-20 Studio JACK


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ