Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Daisy en Vunzige Deuntjes zwaaien zomer uit tijdens Silent Sit Down-festijn op en aan het water!

DAISY & Vunzige Deuntjes aan het Water   Eindhoven

Nu de zomer op haar einde loopt, is het hoog tijd voor een laatste groet aan de langere, warmere dagen. Daarom slaan Daisy, bekend van uitverkochte club-edities door heel Noord-Brabant, en Vunzige Deuntjes op zondag 20 september de handen ineen voor een Silent Sit Down-festijn aan de oevers van de IJzeren Man in Eindhoven.

Daisy en Vunzige Deuntjes doen komende zondag een schepje bovenop het bekende concept van de Silent Disco, en komen met een heus mini-festijn op en aan het water van de IJzeren Man. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een koptelefoon mee, waarmee ze gedurende de dag via twee kanalen kunnen genieten van het beste wat beide partijen te bieden hebben: hits in alle hoedanigheden, gecombineerd met de fijnste Hiphop, R&B en dancehall-muziek.

Line-up
DJ WEF
Daisy
CHIMP
Sinji
Raynor
Dj-Fano
Hosted by DeLorean

Uiteraard is er behalve toeven op het terras genoeg te doen op en rondom het water. Bezoekers krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om al dobberend van deuntjes kunnen genieten op één van de aanwezige bootjes.

Tevens wordt er vanaf 19:30 uur tot 00;00 uur een after party georganiseerd bij het naastgelegen Insight Beach, alwaar Vunzige Deuntjes heel de zomer een vaste avond organiseert.

Gedurende de dag wordt er gelet op de naleving van de lopende maatregelen vanuit het RIVM, en is de opzet van dit feestje volledig corona-proof.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link .

Over Vunzige Deuntjes
Sinds 2013 organiseert Vunzige Deuntjes clubavonden en festivals in het urban segment. Na evenementen in Bitterzoet en Paradiso is Vunzige Deuntjes inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste evenementen van ons land, met jaarlijks 100+ evenementen verdeeld over ruim 25 steden en jaarlijks 70.000+ bezoekers. Ook is Vunzige Deuntjes (mede)eigenaar van verschillende festivals zoals By The Creek, Parels van de Stad en natuurlijk Vunzige Deuntjes Festival.
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ