Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

We Are It festival verplaatst naar 2021We Are It festival wordt verplaatst naar 2021. Vanwege de onduidelijkheid over de coronaregels en wetgeving ziet de organisatie geen andere mogelijkheid meer. Wanneer het festival nu plaats zal vinden is nog niet bekend, wel laat de organisatie weten dat de volledige line-up (en misschien nog wel meer artiesten) volgend jaar gewoon present zal zijn. Ook blijven de kaartjes geldig voor de editie volgend jaar, maar men kan ook kiezen voor een Golden Ticket voor 2021, dat toegang geef tot een van de feesten van de organisatie in 2021.

Lees hier het bericht van de organisatie:

Helaas zijn wij genoodzaakt het “We are it festival” van 19.09.2020 te verplaatsen naar 2021. Door de onduidelijkheid van alle regels en wetgeving vanuit de overheid kunnen we helaas niks anders doen:(. De exacte nieuwe datum is nog niet bekend. Deze zullen we bekend maken als er wat meer duidelijkheid is. Alle ticket houders krijgen daar een mail over.

De hele line up blijft hetzelfde(Er komen waarschijnlijk nog wat artiesten bij zelfs) en de kaarten blijven gewoon geldig. Als je nog vragen hebt stuur ons gerust een mail.

Jullie kunnen de kaarten ook omruilen voor Golden Tickets voor 2021. Deze kan je inwisselen voor een van onze feesten in 2021. Let wel op als een feest uitverkocht is kan je hem daar natuurlijk niet meer inwisselen.

Voor het “we are it festival” komen lig geen extra tickets meer beschikbaar. Er staan nog 1100 man op de wachtlijst dus elk ticket dat vrijkomt gaan naar een van deze mensen.
Bedenk dus goed wat je doet. Want als je je tickets eenmaal ingewisseld hebt is er geen weg meer terug om dit unieke eerste feest mee te maken.
We hopen jullie in 2021 allemaal weer dansend voorbij te zien komen!!

WE ARE IT!
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ