Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Westerunie opent per 29 augustus de deuren

Westerunie

Zaterdag 29 augustus opent de Amsterdamse nachtclub Westerunie in samenwerking met VR Arcade B.V. de VR Arcade Westerunie op het Westergas-terrein. VR Arcade B.V., een van de meest geavanceerde Virtual Reality ontwikkelaars ter wereld opent daarmee, naast Londen, Helmond, Delft en Amsterdam Noord zijn 5 de locatie in 3 jaar.

De vierkante ruimte van de Westerunie leent zich ideaal voor Virtual Reality gaming in groepsvorm. Want met 6 spelers tegelijkertijd op VR-missie gaan is uniek in Nederland en maakt deze locatie dan ook tot een fantastische, Corona-proof beleving met vrienden en/of collega’s.

Net als bij het echte leger of bij een swat-team, is een goede samenwerking, een tactisch plan uitstippelen en de rust bewaren van virtueel levensbelang.

In de Westerunie kan gekozen worden tussen 2 verschillende games. Bij Overrun, vecht je samen in verschillende levels tegen hordes zombies. Bij de game Strike Team Delta: Defenders of Earth, moet de wereld worden behoed van een Alien-Invasie. Uiteraard worden alle scores bijgehouden en zullen er ook regelmatig prijzen worden verdeeld onder de deelnemers met de hoogste scores.

Met het inpandige restaurant van het Westergasterras en het grote balkon dat rond de zaal van de Westerunie loopt, behoren groeps- en bedrijfsuitjes tot 56 personen ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard blijft de Westerunie ook gewoon een club en evenementen locatie, en zullen er zodra dit weer mogelijk is feestjes plaatsvinden.

VR Arcade- Westerunie is vanaf 1 september 7 dagen per week geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Een blok van een half uur kost 29,95 p.p. Reserveer hier !
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ